Skridande lördag

Denna dag bjöd på mysfrukost hemma hos moa med tre fina flickor! Gillas, sedan en tågresa tillbaka till arboga med cajsa där jag även träffa vakten från gårdagens partande på Temple of Love.

Eftersom jag inte gillar snö och kyla har jag inte vart allt för mycket utomhus, men idag blev ett undantag. Jag, jenna, jimmy och jimmy åkte ut och åkte lite skridskor. Eller jenna och jag åkte lite skridskor, eller jenna mest. Jag försökte att inte ramla på detta underliga skor. Men det var trevligt och roligt. Det är så sällan jag gör sånt.


Kämpigt att bara få på grillorna, men det gick efter många om och men!


Sötnosarna Jenna och Jimmy står och pussas


Bildbevis på att jag faktiskt lyckades få på mig dem och sedan stod upp ;) Jenna hon var ruggit bra på det där med skridskor och hockeystopp.Strand var med oxå :)

Imorogn ska jag leka frisör och färga både syrrans hår och jennas :)
2011-02-26 @ 21:15:32 Permalink Vinter 2011 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fritterad kyckling en onsdag - inte helt fel

Igår blev det kinamat för hela slanten - eller Strands slantar ^^ Jag har nog en liten asiat boendes inom mig som ÄLSKAR ris, nudlar, curry, fritterad, sötsurasåser, sushi, ja väldigt mkt asiatiskmat! Så igår åkte jag och strand och åt kinamat :) Gott är ordet och trevligt :) Jag drömmer om att åka till Kina, Japan, Indien, Tibet, Mongoliet, Afghanistan, Korea... Ja faktiskt alla länder skulle jag vilja besöka och smaka dess kulturella rätter!

Denna dag har jag inte mer att säga om än att Metros Nyheter var helt hilarious! Typ lika krystade som mitt leende på bilden :P
Men imorogn blir det ut och dansa med alla underbara människor på Kärlekstemplet! Jag tappar som en apa med en stor klase bananer! Har till och med tränat ikv för att komma i bra partyform - för det är väl så man gör?
2011-02-24 @ 21:40:20 Permalink Vinter 2011 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Everyday - metro!

Varje dag läser jag min metro, är den slut när jag kommer till station kan jag lova att mungiporna åker ner. Den enkla texten med ett urval av de viktigaste nyheterna gör det enkelt för en slowreader som mig att hinna läsa tidningen och känna att jag får sammanhanget. Något som jag faktiskt aldrig läser är Metros krönikörer, tills idag! Denna var så fantastiskt rolig och jag kände verkligen igen det han skrev så vill gärna dela med mig av en snabblänk till hans text :)

Denna finner du HÄR

2011-02-23 @ 18:49:34 Permalink Vinter 2011 Kommentarer (0) Trackbacks ()


En udda dag men rätt okej :)


Idag firade klass08 att det är 100 dagar kvar till studenten! Detta gjordes traditionellt med att vi gick längs kanten och kastade ner saker på de oskyldiga ettorna och tvåorna och ropa ut hejaramsor. Men vår klass är så klart lite häftigare än alla andra tidigare klasser så det blev inte bara balonger eller papperslappar, utan det blev konfettibomber, ballonger, pappersflygplan och serpentiner! Jättevackert! Mindre kul att städa undan ;) Men rektorn gav klassen beröm för hur duktiga vi var.

En annan stor händelse idag var att vår skoltidning NJU:Z hade relaese! Du kan hitta våra nummer HÄR!
Det är verkligen blandad läsning med temat glädje denna månad, så oavsett om man är Kopparlundare eller inte är det intressant läsning! Vi är även med och tävlar i Lilla Journalistpriset, jättekul.

Massor av kärlek till min moa <3
2011-02-23 @ 18:30:27 Permalink Vinter 2011 Kommentarer (1) Trackbacks ()


What a beautiful day!

Alltid lika underbart när väckarklockan ringer halv sex och man känner ett stort "VARFÖR????" skrika inombords. Men men en ny dag framför mig med nya utmaningar - och några gamla ouppklarade :P Inte lång kvar till fredag som är början på sportlovet :D ett välbehövt lov!
Det ska bli mkt träning, plugg, chill och jobba mitt första pass på McD :D Känns faktiskt väldigt roligt. Men först ska de firas på Temple of Love!


Min top modell vinnare all time! Modellar H too T, funnit ljuset, arbetar med sin rekvisita. Exemplarisk!
2011-02-23 @ 06:22:50 Permalink Vinter 2011 Kommentarer (0) Trackbacks ()


tåg <3

Somna på tåget idag, sov hur gott som helst! Himla tur för mig att jag vakna lagom till min station, hade vart mindre skoj att vakna upp i Hallsberg eller liknande! :)
2011-02-22 @ 22:31:28 Permalink Vinter 2011 Kommentarer (0) Trackbacks ()


När 80-talet känns nära

Mammas gamla glasögon, största koftan och en halsduk lång och varm! Ja det är så man ska se ut!

2011-02-21 @ 21:44:11 Permalink Vinter 2011 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Förvånansvärt olyckad dag!

Om senaste inlägget var glatt och positivt är detta inte det. Känner att jag behöver gnälla av mig en aning! Dagen börja bra tills jag tappa bort tröjan jag hade tänkt ha på mig, sen blev det tight med frukosttid. Väl framme vid station kommer jag på att nycklarna mina ligger kvar i jeansen jag hade igår och datorn ligger fint nedlagd i väskan som ligger kvar på sängen!

Väl på tåget måste jag dock le en aning när en man två säten framför mig skriker så att han överröstar min musik om hur HEMSKA sj är ^^och att detta var hans sista resa med dem. Ja jag tycker sånt är väldigt ironisk skojjigt.

I skolan sen drar magen ihop sig i kramp och lektionen är segare än segast! inget skämt, faktsikt aldrig vart med om en så dåligt preseterad lektion när det är TVÅ lärare i klassrummet och ämnet ganska tydligt satt. Så det blev början på den huvudvärk jag bar på hela dagen.

Mitt eftermiddagsmöte blev inställt. Mitt finger är nu svullet och så även min nacke! Skolmaten var dåligt stektkorv eller fiskpudding blää! Jag slapp dock mentorsamtal då min mentor var nöjd med mig - skönt!

Sen den där DUMMA ***** SNÖN som aldrig kan försvinna! Snökaos och jag ska traska genom arboga imorogn för att lämna tillbaka tre filmer! Jag är så inte motiverad! Men vad har jag för val?
2011-02-21 @ 21:27:19 Permalink Linas mind Kommentarer (0) Trackbacks ()


En förvånansvärt lyckad dag på björnö!


nio utav de fab deltagare som faktiskt gjorde min dag helt okej :)
2011-02-17 @ 17:52:32 Permalink Photos Kommentarer (0) Trackbacks ()


lager på lager

Björnö är det som gäller idag! Jag har kommit upp ur sängen, förkylningen är mkt bättre idag så även humöret :P Kläderna bör var många och tjocka och varma! Så bara börja klä sig! Vill inte frysa hela dagen.
2011-02-17 @ 06:09:52 Permalink Vinter 2011 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Innan sovdags

Jag såg min vän Emilias blogg och hon hade bakat muffins och då kände jag självklart att jag kunde inte vara sämre. Så jag ställde mig och bakade ett gäng muffins som min kära pappa sedan fick smaka. De fick inte toppbetyg, jag kan inte lyckas varje gång. Jag testade nämligen någonting nytt idag, moccamuffins.


Se upp för mig!
2011-02-16 @ 23:00:42 Permalink Vinter 2011 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Inte för att skryta - eller jo...

Efter många motgångar och mycke slit kan jag nu säga att jag har två jobb, hel tidsstudier (läser 2900 gymnasiepoäng), är en av de två redaktörerna för skoltidningen Nju:z, har en resa inbokad i april, en fantastisk familj och underbara vänner. Jag skriver inte detta för att skryta, utan mer som en bekräftelse på att jag faktiskt uppskattar min omgivning och de möjligheter jag har och att jag verkligen vill göra allt! Jag vill leva livet, inte hoppa fallskärm eller klättra berg eftersom jag är för feg, jag vill känna att jag lever och att det händer saker och det gör livet nu :) Jag får njuta s mycket det bara går, för jag vet aldrig när något går förlorat.


En bild på oss syskon i julas <3
(jag har faktiskt två till)
2011-02-16 @ 19:41:14 Permalink Vinter 2011 Kommentarer (1) Trackbacks ()


Alla <3 dag idag !

Detta skall firas med min Moa - mitt lilla helium<3 blir film god mat och lite smoooties <3 detta kan omöjligen gå fel :D Jag hoppas på att denna dag kommer innehålla några fler kramar än vanligt, för det är ett enkelt sätt att sprida glädje och kärlek på :D

2011-02-14 @ 06:14:10 Permalink Vinter 2011 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördagskväll i öret

Lördagen spenderades med min riktigt godavän Hampus. Det blev lite shopping - två teamuggar och två vinglas - till hampus lägenhet. Teamuggarna invigde vi snabbt då vi var stelfrusna när vi kom in efter att jag fått den glada idén om att vi kunde gå till honom från stan - ingen bra idé
!

Sedan blev det pizza och vin, vinet var en jättefin gåva från Jenna och Jimmy när jag fyllde 19, medan vi såg en väldigt underlig film om krigen i palestina.


Lite senare under kvällen fick vi besök av Hampus vän Benjamin, en väldigt trevlig fillur när han inte kittlades vill säga! Då blev fram med gitarren och en vacker stämsång till låten lagar mat med elefant! Duktiga pojkar. Efter lite experimenterande och runtspringande och dansande satte vi oss och såg på en film till. Denna handla om rasism och amerikanskfotboll. Dock missa jag sluta eftersom jag somna - sånt man får ta.


Och så en bild av den förbjudna sorten, men vad ska man göra. Han ligger där så fridfull och sover sött i soffan eftersom jag är hans coolaste kompis fick jag sängen :D2011-02-13 @ 21:17:47 Permalink Photos Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kaaaaffe :D

Jag vet inte vad jag skulle göra utan denna fantastiska dryck! Eller jo men iaf. Inne på min andra kopp idag. Har hunnit med en massa tycker jag och ska snart laga lite mat för att sen springa till tåget för ikv sover jag hos hampaj! SKa bli galet mys, saknat denna fillur! Och när jag kommer hem på söndag kommer jag få sova i en helt ny bäddad säng :D det är lyxig känsla.

Länge sen jag uppdaterade bloggen, sen sist har jag fått ett till jobb :D fikat med hillert borde lägga upp en bild på det, var i stockholm! Ja en hel del har hänt. Men har inte riktigt tid för det nu känner jag.

2011-02-12 @ 13:14:53 Permalink Vinter 2011 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Små lätta moln ser jag på min himmel

min himmel som är blå!

En dag som börjat bra :D detta känns lovande. speciellt eftersom jag inte sov så bra -igen. Vakna av ett jätteläskigt ljud och det tog mig en evighet att komma på vad det var. Det var min skrivare som gjorde ren sig! Då ger den ifrån sig en miljon läskiga/jobbiga ljud. men när pappa kom in med kaffet imorse blev allt bra igen. Sen berätta mamma något som gjorde mig välidgt glad. men det är hemligt ;)

2011-02-09 @ 08:16:16 Permalink Vinter 2011 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kärlek<3


Kännt mig hängig de senaste dagarna, med min huvudvärk och mina mardrömsfylda nätter försämrar verkligen prestationen i skolan även om jag kämpar på som en galning. Men nu efter en über mysig fika med moa där vi prata om verkligen allt, känns livet mer glammig igen och mer inspirerande. Moa berätta bl.a. om hur hon och emil blev tsm och bara det fick mitt lilla hjärta att slå ett extra slag av lycka, de har idag vart tsm i två år :D riktigt stort!  jag är sån som älskar andras glädje, på samma sätt som jag delar andras sorg <3 Om jag hamnar i Umeå är moa en av de som jag kommer att sakna galet mycket !
2011-02-08 @ 22:00:55 Permalink Vinter 2011 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag och mitt tea

Det är verkligen kul att hitta knasiga saker på internet, folk har verkligen inga gränser för deras kreativitet :D och det gör mig galen av avunsjuka men även full av beundran ! Tänk om det är jag som en dag lanserar en helt ny och super cool pryl som alla vill ha? Det vore inte dumt alls!

Här är en teasil med attityd ;)

Jag hittade denna sübersnygga prylen på bluebox.se men finns säker på andra hemsidor, direkt länk här

2011-02-07 @ 21:57:40 Permalink Vinter 2011 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dags att plocka fram ...


dykar dräckten ! För denna vecka, plus 4 veckor till, kommer jag och mina klasskamrater göra en djupdykning i oss själv i något som min skola kallar för Tema Identitet. Jag tycker än så länge att det är läskigt spännande, man öppnar verkligen upp sig själv för människor som man inte annars tänkt på, ja kanske lite som en blogg...

Idag fick vi en uppgift om att skriva om oss själva, jag vet inte om det är för att jag är så intressant eller om det är för att jag verkligen gillar att skriva men orden bara for igenom kroppen och ut i fingerspetsarna och ner i mitt dokument i datorn :D Har redan skrivit mer än en sida och då har jag inte kommit långt alls.

Dock har denna dag vart lite träligt skulle jag vilja påstå som den äkta arbogabon jag är, därför studenten närmar sig med stormsteg och det är verkligen en hel del som ska fixas innan den får komma, som utklädnadsshow, flakbygge, alla betygen fixade. Och idag var det en hel del krångel med flaken. Det är förunderligt hur vi gått i tre år i samma klass och fortfarande så finns denna känsla av obehaglig osäkerhet - vad kan jag säga? - är inte alla lika värda? - och det är verkligen svårt att få 50-60 elever att enas om en grej. Jag får hoppas på gladare och nya tag imorogn :D Jag hoppas iaf på en glad student, och jag tror inte jag är ensam om det.
2011-02-07 @ 21:25:51 Permalink Vinter 2011 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ojoj dålig stil utav mig!

Hittade en dammgrotta under sängen! Men den tömde jag snabbt - som om det vore av guld. Det är guld för min dammsugare :D Och min mamma - alltså menar att jag hitta den så att hon slapp se den! Och nu slipper hon städa övervåningen för det har jag och bror min gjort. Var faktiskt kul att städa med honom.

Hittade lite gammla bilder på förut på min externa hårddisk :D Tänkte bjuda på några.
Mig som någon form av kines :D

Mig brunett i nian - foto jennie
Mig förra sommaren när jag hade kort hår och jobbade ute hela dagarna :D därför så brun ;)
2011-02-06 @ 14:54:45 Permalink Vinter 2011 Kommentarer (0) Trackbacks ()


De coola syskonens dag ;)

Idag är det bara jag och min bror hemma, så vi ar bestämt oss för att städa övervången som en överraskning till vår mamma :D Det blir dammsugning och dammtorkning. Det är verkligen skönt när man känner att man kan hjälpas åt för att göra fint :)

2011-02-06 @ 12:23:08 Permalink Vinter 2011 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mor och dotter dag

Idag åkte jag och min mamma till västerås, eller rättare sagt jag körde oss dit :D jag kan juh erkänna att det var min bästa körning med någon som inte är min pappa, vilket kändes jättebra!

I västerås var på sy och antikmässan som var idag och även imorgon. Verkligen jättekul att åka iväg och göra något bara mor och dotter. Vi hade en massa kul och såg minst 100 saker som vi gärna hade tagit med oss hem. Men vi var för det mesta rätt duktiga på att motstå frestelsen att shoppa loss, det vi kom hem med var en massagegrej (från en sy och antikmässa). EN massage grej på 5 pers... Snacka om att kön blev lång på nolltid, men väntan är värd det!

Igår var jag på den supersöta disneyfilmen Trassel med min lillasyster :D Det borde jag oxå göra oftare, det är verkligen guldvärt att spendera tid med sin familj <3

Hon är min lilla ängel min lilla syster <3 Imorogn ska hon tävla - håller tummarna som en galning för henne :D
2011-02-05 @ 22:11:22 Permalink Vinter 2011 Kommentarer (1) Trackbacks ()


SKOOOOR!

Studenten närmar sig med stormsteg! Alla lärare säger det hela tiden, och tjatar om att vi ska hinna fixa allt. Så nu ligger stressen på skorna.
Jag vill ha en viss stil, men de jag har hittat ligger över tusenlappen. Känns lite väl dyrt? Även om jag kan ha dem fler ggr... Dessa mockabruna skor är min favorit - men priser ligger tyvärr på1700 "/
2011-02-03 @ 17:55:59 Permalink Vintern 2010 Kommentarer (2) Trackbacks ()


känner mig cool ;)

Idag när jag satt på min håltimme och fixa lite i Photoshop kom min lärare in och sa att jag skulle kolla en sak, så då gjorde jag det och hokuspokus ploppar min hemsida upp på skolans hemsida! :o Snacka om galet :D Blev förståss väldigt glad, även om den inte alls är klar så kändes det skoj.

Så för er som vill se denna oklara produkt hittar ni den HÄR
2011-02-03 @ 17:49:01 Permalink Vintern 2010 Kommentarer (1) Trackbacks ()


Pendelmys

Arga pendlare - inget nytt
Tåg som inte fungerar - inget nytt det heller


Men vet ni vad? Jag ÄLSKAR att åka tåg, även det strular som idag ropa de ut i högtalarna tio min innan v-ås "Detta tåg har inga fungerande toaletter. Så vi stannar extra i v-ås så att alla som vill kan få använda toaletterna i stationshuset, men säg till oss så att vi har koll på hur många som ska gå" hihi kunde inte låta bli att skratta åt detta. Lät som vilket prov som helst...
Men det var inte det som var tanken bakom detta inlägg, nej utan, TACK för alla tågresor! De har verkligen gett mig en större bekantskapskrets skulle jag vilja påstå. Numera åker jag nästan aldrig ensam på tåget, för jag känner nästan alltid någon mer på perongen och det är väl helt fantastiskt! Kanske var det något sådant SJ tänkte på när de la max ett tåg i timmen till v-ås från min vackra stad Arboga? Nej inte vara bitter. För som idag åkte jag till skolan i sällskap av Cajsa och vi kunde prata och läsa - eftersom 30 är väldigt lagom restid. Och på hemvägen var vi 4 högljudda flickor som fnittra åt allt och inget :D Personer som jag annars inte umgås med, men som jag egentligen har kul med. Ibland kan det till och med vara lite skönt att resan blir längre än 30 min ;) eftersom vi har så mycket som vi vill få sagt. Stackars medresenärer kanske du tänker - men vi är iaf snälla och slår inte sönder något. Vi är bara en aningen tyckmyckna...
2011-02-02 @ 21:39:54 Permalink Linas mind Kommentarer (0) Trackbacks ()


Idagidagidagidag...

Idag skrevs det religionsprov minsann! Skrev nästan tre fulla "fyrark", alltså 11 sidor! Hoppas verkligen att jag fick med det viktigaste, kändes som jag krama ur min hjärna som en disktrasa för att få ur den sista droppen vetskap om Islam, Judendomen och Kristendomen! Men så här i efterhand kommer jag på en massa mer. Även om jag själv förstår att det är nästan omöjligt att få med allt som man lärt sig på en gång.


Sedan blev det matte och jag tror jag fatta grejen :D kändes skönt, derivatan är inte alls lika svår som logaritmer!

Idag var det även dags för tvåorna på skolan att visa upp deras show som baserade på boken Animal Farm, jättefint gjort även om jag inte alltid hängde med. Alltid lika kul med lite variation i vardagen och sättet att exanimera på - eftersom de fått skriva manus sj, på engelska och byggt kulisserna som allt sedan betygssätt. MVG från mig till Emilia (A) Nej men många gjorde en jättebra insatts :)

2011-02-02 @ 18:52:20 Permalink Photos Kommentarer (2) Trackbacks ()


relleprov dårå

Idag  blir det att bara tänka religion ! alltid lika jobbigt med stora prov i en sal med många personer. men det kommer nog att gå bra, eftersom jag tycker det är ett intressant ämne så har jag lättare att få allt att fastna. Peppar-peppar ta i trä...

Det blir även On Stage uppvisning för tvåorna :D skojjigt!
2011-02-02 @ 06:39:17 Permalink Vintern 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


HA HA HA skrattretande dåligt försök!

Försökte mig på en Twiggysminkning - men icke sa nicke gick det som mitt huvud tänkt sig! Det ser så lätt ut med några svarta sträck där och några där. Men jag antar att övning ger färdighet? Jag tänkte att jag bjuder på bild på katastrofen iaf och en på twiggy - förebilden för sminkningen

2011-02-01 @ 21:19:57 Permalink Vintern 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()