satan i gatan

Slutspurt ala max! Nu ska verkligen allt in och det finns inga men att ta fram. Inga ursäkter om att tiden inte finns. Det är mitt liv och mitt ansvar, så nu sitter jag med en halvklar hemtenta i kemi som ska in idag och inget annat. Det är nu man ska hitta sin hemliga superkraft så att man kan ta sig igenom allt med högst en skråma på kroppen!

Igår fick man lära sig lite mer på jobbet, så snart är jag proffs på allt i köket och om en vecka blir det att lära sig kassan. Alltid kul när man känner att man utvecklas, kanske därför jag gillar mitt jobb så mycket. Jag känner att jag gör framsteg, så guldstjärna till McD för det.

Nej men ska man ta tag och göra klart kemihemtentan nu då... woop woop
2011-05-11 @ 08:42:55 Permalink Summer 2011 Kommentarer (0) Trackbacks ()


törneros

Jag är snart glömd
Och ordningens gång
Rubbades aldrig av min trasiga sång
Ni som höll mig så högt
Nu sviker jag er
När jag söker nånting mer
Nåt jag inte kan se

Det tar emot
Trots att jag vet
Den bästa ikonen var den som smet
Och det bär mig emot
Men vanornas doft
Ska brännas och glömmas
Vid föryngringens kors

Så tryck på snooze, Törneros
Din hundraåriga blues
Se long, somna om nu igen
Säg vad du tror, Törneros
Kan du se himlen från ditt torn
Det blir aldrig så kallt i din säng
Som i hjärtat hos mig

En kort svanesång
Om den gång vi var två
En liten notis som att kärlek är svår
Den är kort men det står
Att vi aldrig ska få
Chansen att lista ut vart skåpet ska stå

Så tryck på snooze, Törneros
Din hundraåriga blues
Se long, somna om nu igen
Säg vad du tror, Törneros
Kan du se himlen från ditt torn
Det blir aldrig så kallt i din säng
Som i hjärtat hos mig

2011-05-10 @ 10:18:13 Permalink Summer 2011 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bildbomb ala Toulouse

2011-05-09 @ 10:03:55 Permalink Photos Kommentarer (1) Trackbacks ()


en heeelt vanlig vecka!

Denna vecka börjar med att jag vaknar upp i Toulouse, en underbar stad i frankrike, bredvid min stora syster (bilder från det kommer väl kanske upp snart på bloggen). Sen var det dags att ta sig till flygplatsen och flyga till Amsterdam där jag åt för att sedan flyga hem till Sverige. Men min resa fortsatte inte hem till arboga nej utan hem till min fin Moa där det blev te och macka och en sovplats.

Och det blev tisdag, bara att skynda iväg till skolan för att ha min första muntliga redovisning denna vecka, denna i tyska. Efter lunchen blev ett det ett intensivt möte fyllt av studentiginformation. Sen blev det bara att ta sig hem för att förbereda morgondagens nästa redovisning som denna gång var i natur.

Onsdagen började med att jag inte kom upp ur sängen, men med ett stor kopp kaffe och en regäl dos viljestyrja fick jag med mig ryggen och kom upp. Sen denna naturredovisning, som gick alldeles lysande som sedan följdes av både hjärgymparmatte och en lektion i boxning. Boxningen passa mig som handen i handsken och jag vill verkligen slå ett slag för det! Men ingen tid för vila för det blev hem sen och träna inför torsdagens redovisningen som nu var min projektredovisning som jag skulle hålla i 15 min inför skolans tvåor. Tränade lite för pappa som gav bra feedback - till exempel att 35 min var kanske lite väl långt. Detta firades med en lugn TV kväll med pappa och de små syskonen.

En nervös jag äntrar scenen på torsdagen och håller mitt föredrag och får underbar respins från vänner och okända vilket var en väldig energiboost. Kvällen spenderades sedan på jobbet.

På den femte dagen var det dags med Engelska nationella och skriva en uppsatts. Bara att slå på den engelska delen av hjärnan. Sen kom Jimmy tillbaka till designen och det blev full fart med lampjobben och arbetsproverna. Kvällen spenderades med familjen tittandes tillsammans på Så Ska Det Låta för att sedan städa mitt rum.

Hoppar in på ett extra pass på jobbet på lördagen  för att på kvällen dra till Västerås med bror min och Strand och Emelie på Rockkarusellen. VIlket blev en väldigt lyckad kväll.

Idag har jag spenderat förmiddan åt plugg, och fixat material till en av mina grejor i skoltidningen och sedan jobbat både på McD och mitt andra och även hunnit träffa strand.

Så kort:
Jag har haft tre redovisningar
Ett nationellt prov
Jobbat 17,5 h på McD
Jobbat 2 h på mitt andra ställe
Gått på en spelning
Lagad tre olika smoothies
Besökt två länder
Haft ett regält boxningspass
Kallat till utklädnadsshowsmöte


Japp, det ska kännas att man lever :D!
2011-05-08 @ 22:53:08 Permalink Summer 2011 Kommentarer (0) Trackbacks ()