oMG! DaGS FöR eN UPPDaTeRiNG?

Blev inte arkitektur i Umeå nu i höst fast jag kom in. Jag valde bort det mot volontärarbete i Indien i 7 veckor! Helt galet! I Indien ska vi bygga hus (känns verkligen som jag har kommit rätt eftersom jag är en riktigt snickarkvinna som min chef sa ^^) vi ska även plantera träd och åka runt och socialisera där :D Det är verkligen en dröm som går i uppfyllelse att få åka dit och det känns mer än rätt att åka tillsammans med en grupp och inte ensam till detta mystiska land.

Idag ska det bli en klassresa till Gotland för att träna på hur det är att resa i grupp, vilket även detta blir en första gång för mig då jag aldrig har varit på Gotland förut. Så jag hoppas verkligen på att få åka till Pippis hus!

Jag har även skaffat mig ett eget häng som jag flyttar in i till jul!!! Att bli vuxen är något av det bästa som hänt mig. Det känns att livet blir mer spännande och innehållsrikt!

Dock kommer det att bli väldigt jobbigt att åka bort från familj och vänner. Den här helgen har varit helt underbar då jag har varit hemma och umgåtts med familjen (eftersom jag annars bor på skolan som jag pluggar på för att förbereda mig inför Indien). Jag känner hur lyckligt lottad jag är med min familj! De finns verkligen där och stöttar till 100%! Bara sitta och lyssna på hur lycklig min bror är eller höra min syster berätta om alla de ridtävlingar som hon kommer att delta i nästa helg. Eller lyckan i mammas och pappas röst när de berättar om hur skönt det var att få ta en paus och åka iväg bara de två i husbilen medan jag vaktar småsyskonen gör mig så lycklig inside-out!

Har även lärt mig att tvätta... eller?
Strumporna hade samma färg innan jag tvätta ^^

NeJ DaGs aTT PaCKa KLaRT NU :D

2011-09-28 @ 08:48:44 Permalink Summer 2011 Kommentarer (0) Trackbacks ()