Förändringar på G när det gäller bloggen

Pratade med min käre mor igår då hon diskuterade min blogg med mig, även om jag är 18år kan det vara jättebra med föräldrar som bryr sig (för jag vet att min käre far håller med min käre mor). För jag hade verkligen inte en tanke på hur bloggen kunde uppfattas av andra eftersom jag själv vet vad alla inlägg betyder och skriver därför inte alltid hela meningar. Detta har gjort att många har uppfattat den helt fel vilket verkligen inte är något som jag vill. Så efter detta ska jag tänka mig för vad jag skriver på min blogg, för jag är inte en dum blondin som många inlägg fått mig att framstå som en. Jag har bara vart uttråkat och ledsen, men det är ingen ursäkt. Idag har jag rensat och omformulerat lite saker på olika ställen på bloggen där jag nu så här i efterhand ser att orden kom ut helt fel. En till sak jag inte alltid tänkte på när jag skrev var att alla som läser min blogg vet inte hur jag låter, vissa inlägg är skriva ironiskt, sarkatiskt eller jätteglatt men det går inte att läsa även om jag använder mig av smilies så kan det uppfattades så helt olika beroende på vem som läser.

Kan avsluta detta inlägg med att berätta att igår satt jag och plugga på en kurs som jag inte ens börjat läsa än bara för att det är sådan jag är. Jag är en ambitiös tjej som har väldigt höga mål i mitt liv men som förlorade mig själv under ett tag. Men nu kommer jag tillbaka som den glada nördiga flickan jag egentligen är.

2010-06-30 @ 12:55:15 Permalink Summer 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


suck och dubbelsuck

Fick ett teorispel av micke, vadå sett fram emot det tokmkt? (ja som tusan :D) Men så berätta han en massa krångligt för datageinet LiNA om hur man ska instalera det, jag tänker att det kan juh inte vara så svårt om han klarar det ( ;) ) men johodå ! Jag skulle packa upp någon fil, vad för uppackningsfil :O? fattar just nu ingenting ! Kommer bara upp en mängd okända filer och ingen som skall packas upp :O

ag och Jenna ska bjuda vår vän Lindut på födelsedagsmiddag eftersom hon var borta på sin 17års dag. det kommer att bli toppen bra :D Hur kan det gå fel med midda och sen Sex and the City 2 med tjejerna :D?
2010-06-29 @ 19:45:15 Permalink Summer 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nooo aaair !

Pust och stånk efter en träning i denna hetta :O Det är verkligen drygt att springa när det är så här varmt! Sen att jag stora skavsår på mina fötter efter att ha sprungit halvvägs in på spåret gjorde inte det hela bättre! Idag hade jag iaf tagit en allergitablett :D duktig jag är

Sen så har det blivit något fel i ett tidigare inlägg (A) hette visst Våra BÄSTA år och inte våra värsta ^^ inte så lätt när det är svårt :) Ska snart sätta mig i skuggan i trädgården, för jag har kommit fram till att brun kan jag bli i Spanien så varför plåga min kropp just nu ^^, och måla och teckna lite :) Har några idéer på G så ska försöka få dem på papper :) Fett mysigt med Jenna idag, dock trist att Moa inte kommer :( Men men sånt är livet. Det kommer iaf ett trafikspel till mig senare :D woohoo vad jag ska spela! Nu jävlar ska jag ha mitt körkort, grattis till John som tog sitt idag :D Jag har faktiskt tvättat idag :D tvätt som ska ner i min väska till Spanien :D iiiiii så nervös !!!! En till sak som jag har förberett är hårfärg som ska slinga mitt hår :D Jenna ska hjälpa mig! Men blir det fel är det inte hennes fel! För det har jag lovat henne!

 

2010-06-29 @ 17:07:39 Permalink Summer 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hejj-åå-hååå

Nya tag idag, tänker försöka slut att hålla en vänskap uppe som aldrig försöker tillbaka! men Jenna kommer hit alldeles snart så jag borde inte sitta vid min dator egentligen ^^ har lite disk att fixa innan hon kommer :D men sen blir det hamburgare och makaroner framför våra värsta år ^^ och om vi har tur blir vi lite brunare efteråt i solen ;)
2010-06-29 @ 09:40:10 Permalink Summer 2010 Kommentarer (1) Trackbacks ()


Idag idag idag idag idag osv

Hmm har jag gjort nått idag? Handlat lite mjölk och skolskyddkräm, lagat lite mat, tränat lite grann, gått någon mil, suttit vid datorn...

MEN SIMON KANSKE KOMMER PÅ BESÖK I VECKAN :D så varför sura längre :D <3 me längtar tokars mkt :D (om han nu kommer)

Imorgon kanske Moa och Jenna kommer hit :) håller tummarna !!!!
2010-06-28 @ 21:20:40 Permalink Summer 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ämne som aldrig blir oaktuellt?

Jag var jätteduktig idag :) Kände mig hängig och orkade ingenting men så drog jag på mig träningskläderna i alla fall för att jag vet innerst inne att när jag känner mig hängig så behöver jag komma ut då ett rum är för litet för att alla mina tankar ska få plats på en gång. Så ut i skogen blev det, det gick riktigt bra tills jag kommer runt ett hörn och där är en hundägare med sin FYRA hundar, så inte bara en utan FYRA, och allihop springer löst. Damen själv var inne i sina tankar så hon märkte inte mig, och om det är något jag har lärt mig under åren så är det att hundar tror att man leker med dem om man springer bredvid dem. Allergisk som jag tyvärr är kan jag inte heller försvara mig mot hundar då den allergireaktionen går snabbt och gör så att jag inte kan se eller andas. Så jag hamnar i en jobbig situation jag helst vill undvika!

Det är inte så att jag inte vill att hundar ska få springa fritt, det är bara det att jag inte tycker att ett motionsspår är rätta ställer. Själv är jag inte bara allergisk, jag är även tokrädd för hundar jag inte känner eftersom jag aldrig lärt mig handskas med dem pga. allergi och läskiga upplevelser. När jag läser på allemansrätten, länk hittar ni här, kan jag läsa att hundar skall hållas under extra mycket koll från 1 mars till 20 augusti för att värna om djurlivet i skogarna, och att det kan förekomma även vissa regler för löparspår.

Så nu vädjar jag alla hundmänniskor att för oss som inte är det av flera orsaker, håll era djur kopplade på allmänna platser! :)

2010-06-28 @ 17:36:44 Permalink Linas mind Kommentarer (0) Trackbacks ()


Är du vaken lars ?Haha såg denna video på en kompis facebook och kände glädje sprida sig i min kropp :)
2010-06-28 @ 12:32:51 Permalink Summer 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


En fantastisk helg i stockholm!


När jag kom till Stockholm gick jag och Matilda runt på stan, har dock inga bilder från det. Men vi såg på vaktbytet vid slottet tills jag tröttna, var inget pangpang alls :( (skämt) Vi köpte glass på Ben&Jerry's och lyssna på demonstranter, även om jag inte hörde ett ord av de sa "/

Sen åkte vi hem till Tildut och sola och åt vattenmelon :D MUMS ! hennes syster fixade oss en jättefin midsommarlunch :)

Sen åkte vi ner på stan igen där en läskig gubbe börja prata med mig :S Han var en slipsnisse och polisen stod precis bredvid mig så jag svara snällt tillbaka och hälsa honom en glad midsommar. Men försäkerhetensskull väntade vi en stund efter att han gått och sen gick vi åt ett annat håll :) Vi gick till en park som visa sig ligga precis vid min storebrors lägenhet :D tänk att även Stockholm kan vara så litet ^^ På bilden ser vi hur duktiga jag spilde saft över min jacka, fast "roligast" var att jag lyckades spilla ner Matilda oxå när jag skulle sopa bort saften från jackan, sry <3

På lördagen åkte vi till SKaNSeN :D var jag glad eller var jag glad? Dock hade killen i luckan ingen humor :( Han bara" om du hade vart tre hade du gått in gratis och du är inte tre" Men men ^^ jag försökte iaf ;)

Dansar jag ^o) eller ser jag bara allmänt cool ut ;)?

Väl inne på skansen började djurletandet :) På bilden ÄR det en varg, har ringat in den, syns ändå inte ^^ men jag har sett den ;)

En toksöt griskulting <3

Det ni inte ser på denna bild är att det var två ekorrar som lekte med varandra. Supersött :)

Är han en linslus eller är han en linslus ;) haha

Sen kom vi fram till björnarna, det är mina björnbröder allihop :D Var tre centimeter från en björn ;) haha :D även om det känns lite fel att säga så när det handlar om ett Zoo... fast jag vill inte vara tre centimeter från en björn i verkliga livet!

Man kan inte vara på skansen en hel dag utan att åka ett förstaklasståg runt i parken! Så jag och Matilda tog oss en tur och fick 50öre rabatt efter att ha skramlat i våra plånböcker :)

Coolt tåg eller hur ;)?

Macro in my heart <3 här är en valmo :)

hum-hum-humla

Hit gick jag alltid när jag var liten. Ja skansen höll nästan alla förväntningar, dock blev jag besviken på de små och smuttsiga burarna :O  verkligen illa! Och så sålde de alltid små gröna bläckfiskar när jag var liten som man satte på fingret. Men inte numera :( bara små monster! vem vill ha såna ? :O
2010-06-28 @ 12:29:05 Permalink Photos Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nehe?

Usch hatar när sånt här händer, nu visar det sig att jag kunde ha sovit ut och inte gått upp kl 8 för nu ska min vän jobba ist (y) skitkul!
2010-06-28 @ 09:15:09 Permalink Summer 2010 Kommentarer (1) Trackbacks ()


"nyvaken LiNA"

Bjöd över Jenna på lunch igår till idag och hon fråga om vi kunde titt på hennes favorit program smatidigt :P Självklart, när går det då ^^? 10.25 !! Haha, blir ingen lunch för mig, snarare än frukost/brunch ^^ Är stolt att jag ens kom upp ur sängen vid åtta tiden :D

Tok segt igår :( Kunde inte somna, vred mig och vred mig och vred mig lite till "/ Men tur var att jag somna tillslut iaf :)

Idag är det en vecka kvar tills jag åker till SPANiEN :D woohooo Jag är tok nervös men det kommer bli så underbart kul :D bäst jag börjar packa från idag och frammåt så jag inte missar att packa nått :D Så ska jag kolla upp hur stor väskan får vara så kanske jag slipper att checka in den och riskerar då inte att gå minste om mitt bagage vilket vore bra eftersom mitt juli går i ett, från ena platsen till den andra med 2-3 dagars mellanrum ;) *melike*

2010-06-28 @ 08:58:59 Permalink Summer 2010 Kommentarer (2) Trackbacks ()


Vad är en blondin på toppen av Mount Everest?

Har på mig min Iron Maiden tröja och lyssnar på Michael Jackson, hur fel kan inte det bli ^^ haha

Men vad ska man göra när klockan är 11 på kvällen och man inte kan sova? Jag vet inte :O
2010-06-27 @ 22:50:33 Permalink Summer 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Två bilder från helgen :)

Jag känner mig lite trött så jag orkar inte lägga upp alla bilder från min undrbara helg i stockholm ^^Det blir två bara, fast då är en av bilderna tagen hemma hahah

Har precis ätit lite för ska snart iväg och jobba :) tror det kommer bli en lugn kväll ikv efter denna helg i stockholm :D Det har vart långa promenader, mycket upplevelser, nya människor och bakning :D allt som jag gillar :D

Här är matilda vid ingången till Skansen :D

Min midsommarklädsel :D köpt på Judhits i Stockholm :)
2010-06-27 @ 16:04:01 Permalink Photos Kommentarer (0) Trackbacks ()


Som jag har längtat!

Idag ska jag till Skansen med Matilda :D det var inte igår jag var där, närmare 5 år sedan :P och jag ha verkligen velat åka dit länge! Så gissa om jag är glad :D jag väckte Matilda imorse med att säga "jag känner mig som en treåring, tror du att jag kommer in på barnbiljett då ;) ? hahaha vem vet ?
2010-06-26 @ 13:41:07 Permalink Summer 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


luktar gott

just nu sitter jag inne vid min väns dator medan hon är nere och duschar, ar sjäv precis duschat :) för man blir rätt svettig att dra en väska genom gamlastan för att sen lägga sig och sola^^  jobbigt värre alltså haha

Kvällen kommer att spenderas i skärgården, det gillas minsann :D ska bara bättra på sminket och planera klädvalet då tyvärr den underbara blå himlen sakta fylls med gråa moln "/ men det ska inte få störa :)
2010-06-25 @ 16:02:19 Permalink Summer 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


^.^

GLAD MIDSOMMAR ALLIHOPA :D
2010-06-25 @ 07:40:46 Permalink Summer 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vullevallabia (because you are worth it)Haha såg denna reklamen på tv idag och blev käääär :D

Skulle gått ut och gått med Ida Mölsäää men nej, hon hann se mig lagom för att ge mig en kram. Så jag gick med henne hem för att sedan gå till Jenna och på vägen blir jag attackerad av en fiskmås :O Läskigt!

Hemma hos Jenna var det lugnt, tills jag kom ;) Jag var full av pratenergi fast jag hade egentligen inget vettigt att säga hehe ;) men men var tvungen att gå så att Jenna skulle få sova lite :P

Imorgon är det midsommar :D förra året titta jag på pokemon kommer inte ihåg varför ^o) men men iår åker jag till Stockholm till min darling Matilda :) vad som händer där vet jag inte ;) *spännande*
2010-06-24 @ 23:57:11 Permalink Summer 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dålig flört eller bra flört?

När man åldras, vilket jag faktiskt har trott eller ej ;), kommer man stöta på en maaaassa dåligflört. Detta får man att börja tänka, vad är dålig flört och vad är bra?

Dåligflört (med egen erfarenhet) är när (i mitt fall) killen:

Däremot kan jag jag ge lite tips till tjejer som jag själv upptäckt fungerar rätt bra:

Har Du några fler tips som Du tycker ska läggas till på listan kommentera :D
2010-06-24 @ 16:36:12 Permalink Linas mind Kommentarer (2) Trackbacks ()


Vad hääänder yao?

Min mamma väckte mig i morse med att säga: "Varför sover du igen när du var vaken?" Själv fatta jag ingenting eftersom jag sovit sen tolv i natt ;) Då hade hon sett mig online på facebook och då fick jag självklart panik över att någon kapat mitt konto. Men så var inte fallet :) Vet inte, kan ha blivit någon bugg just då eller så :)

Idag har jag hunnit dammsuga huset :D vad duktig jag är ! Det är kruxet med att bo i ett stort hus med en stor familj att det blir smutsigt överallt :D och sen att vi har gäster hela tiden gör att det är ännu viktigare att det är snyggt. Som igår var kommunfullmäktige här med sin fru och idag kommer en underbar gubbe med sin fru :)

Mitt nya spel är zoo tycoon :D jättekul, jag ska bygga en djurpark och se till att den går runt (vilket den inte gör hahaha) Det står att den är för treåringar och uppåt så det passar bra på mig tycker jag ;)

Drömt samma sak nu tre dagar i rad :( jag hatar den drömmen, så varför kommer den tillbaka ? Det är ingen mardröm, eller på ett sätt är den det. Jobbigt är det iaf! Och jag gillar den inte!

 

 

 

 

 

2010-06-24 @ 11:53:08 Permalink Summer 2010 Kommentarer (1) Trackbacks ()


Vart går gränsen?

Hej, börjar detta inlägg att det inte är direkt riktat till någon person! Bara tankar som utvecklats!

  1. MEN jag tänker mkt , haha, på allt och ingenting och just nu fladdrar tankar om vad som är okej och vad som inte är det. Jo jag ska förklara för det är inte bara inom ett område, nej det är flera ställen. Men kan börja med att jag till exempel träffar mitt ex ibland, vi kramar varann hej och hejdå. Men därimellan känns varje beröring så fel, jättekonstigt att förklara för jag har inga återfall eller så :P men att till exempel slå en mygga på honom känns fel och jag undrar då vart går gränsen? Och när ska man sluta beté sig som robotar och bara umgås som vänner. För jag kan ta på mina vänner, eller ja nu menar jag inte tafsta, utan bara vanlig beröring.
  2. Men sen är den andra, vad är okej att göra med en singelkvinna, jag vet att jag kan säga nej till allt och så och är inte rädd för att kalla in hjälp om det så behövs. Men det jag tänker på är att eftersom jag är singel kan man gå på hur hårt som helst med sitt flörtande? Vilket flört är okej och vad är inte? Jag har väl börjat komma in i det "tidstadiet" där mer flört är okej, men första veckan efter förhållande. Känns inte det fel att hoppa på någon då? Eller är jag uppväxt i ett gammeldagstänk? Lever vi numera i ett samhälle där man kan gå från mun till mun utan att det ska göra något? Var tog den gamla hederliga kärleken vägen där man faller pladask för en person och inte nöter in kärleken i den andre? Vart går den gränsen?
  3. Sen en sak som faktist berör mig själv väldigt mkt, var går gränsen för vilka frågor som får ställas? Kan jag fråga allt bara för att jag är nyfiken? Är det sunt för mig själv att veta allt eller för mitt stackars offer att berätta? Jag vet att min nyfikenhet är enorm och desto mer förbjudet desto mer nyfiken blir jag. Men jag har inte direkt ett VIP kort direkt till allas hjärna och hjärta för det. Eller är det just det vi behöver? Veta vart den andre står i sina tankar, ställningstagande osv?

hihi ja detta kunde ha blivit tre inlägg men jag gjorde ett långt ist :)
2010-06-23 @ 23:41:11 Permalink Linas mind Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vad är lika snabb som en durasellkanin men ser ut som ***

Jag har gjort andra bloggar med :) Inte bara min egen och Jennas :) Gjorde en när jag drev ett UF företag med två andra flickor, bildkvalitén blev inte så bra alla färger är väldigt starka och fina :) (och ja jag gillar att använda mig av färg)

Sen gjorde jag denna blogg på blogspot.com för jag var tvungen att testa hur den funka :) tråkigt enkelt om jag får säga det, som ni ser är det oxå bara ett inlägg. ^^ Blev inte så mkt mer den bloggen nej :P
2010-06-23 @ 21:09:30 Permalink Things I have done Kommentarer (0) Trackbacks ()


Västerås bejbie


Åkte till Västerås och tog en fika i Vasaparken med de söta flickorna Moa och Simone :) Jag köpte mig favoriten Twister :D Funkar aaalltid !

Helen och Joakim kom förbi cyklande och uppdatera mig med lite skvaller, gilla jag det? OHJA :D Titta så söta de är när de till och med håller handen när de cyklar (något trafikfarlig men who cares ;)

Sen låna Moa min kamera, och ja jag skäms inte för att säga att hon är en mkt bättre fotograf än mig !

Sen fick vi yttligare lite sällskap av ett annat par, nästan lika söta som Helen och Jocke haha ^^

På tåget hem gick en kille/man förbi mig och hade samma parfym som Rickard hade under mitt konfirmationsläger och den doften gav mig massa flashback på den sommaren! Synd att man inte kan lägga in en doft i datorn, för den luktar såååå gott! När den funktionen kommer på datorer är det dags för mig att skaffa en ny :D
2010-06-23 @ 20:36:46 Permalink Photos Kommentarer (1) Trackbacks ()


PaparatziLiNA? PaparatzoLiNA?

Kan det vara en gullilja? Jag är inte säker men jag tror det :)

Sprang runt med kameran i trädgården medan jag vänta på att pappa skulle grilla klart, mums det ser ut :) och jag vet att det var gott :D

En vit pion :)

Man kan se vårt hus spegla sig i en av prydnadskulorna i trädgården :)
Här är mitt rena fönster :D Visst är det fint?
2010-06-23 @ 14:47:12 Permalink Photos Kommentarer (0) Trackbacks ()


Viba Femba - Små människor

2010-06-23 @ 12:37:52 Permalink Summer 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


PLaNLöSNiNG

Idag har jag hunnit städa, tvätta fönster, övningskört, hjälpt pappa med städningen i garaget och det är inte ens lunch än :D Vid tre åker jag in till Västerås för att träffa Moa och Helen och sen ikv är det krovgrillning och gäster här :)

Tror för att vara extra duktig så ska jag plugga teori på tåget :D

Blir ingen träning idag, men håller på att planera en grillfest ute vid kvarnsjön just nu och jag hoppas att det kan bli lite blandat folk, musik, bad och grillning. Dock vet jag inte när jag ska ha dra ihop allt folk ^^ men jag är leeeedig juh så för mig spelar det ingen roll bara det är innan den femte eftersom att då börjar min semester på allvar och jag själv åker till Spanien för att bo med min vän Georgina :D <3
2010-06-23 @ 12:28:24 Permalink Summer 2010 Kommentarer (1) Trackbacks ()


Glasklart

Nu har jag tvättat och skrubbat och donat :D så nu är fönstrena rena :)Vad händer nu?
2010-06-23 @ 09:43:53 Permalink Photos Kommentarer (0) Trackbacks ()


Open up my windoooow ^^

Ja nu är det fönstertvätt som gäller :D tror som det känns just nu att jag tar en vända till skogen och springer lite oxå :D
2010-06-23 @ 09:20:47 Permalink Summer 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Spice up you LiiiFEKan gamla Spice Girls bli dåligt ? Nej skulle inte tro det, kom på mig själv att dansa till mitt hummande på just denna låt :D

Dagen blev mkt bra och jag hoppas att det kan resultera i godnatt sömn. :) Det jag skrev om i ett tidigare inlägg om att jag ställer frågor som jag vill ha svar på, det var faktiskt inte helt sant. Det finns en massa frågor som till och med jag har vett nog att inte fråga! Tro det eller ej, men det finns fler frågor i min lilla knopp :O
2010-06-22 @ 22:38:04 Permalink Summer 2010 Kommentarer (1) Trackbacks ()


Planerar inför morgondagen !

Imorgon blir det att åka till Västerås för att träffa Helen och Moa :D <3 Ska det bli kul? JAAAAA :D

Men först :( Först ska jag tvätta fönster och jag är verkligen höjdrädd och mitt rum ligger på andra våningen :S Men för att göra det mindre trist och läskigt tänkte jag satsa på att vara världens snyggaste fönstertvättare;) Grr, ska jag ha nätstrumpor eller är det snyggare utan? Bikinitoppen kommer det iaf att bli och massa massa smink, eller nej inge smink isf bara lite ;)

Men jag kan juh inte ramla ner heller :O Det är jag som är liv-lina ;) he he he vet den var dålig ^^

(dagens roliga var när jag lura micke om att vi höll på att flytta hehe men nej mamma och pappa bara städar i garaget ^^)Tunghäfta ?
2010-06-22 @ 20:34:49 Permalink Summer 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


jag vet allt, även om jag inte vet det

Jag har en magkänsla utöver det vanliga eller vad ;) hahah :D älskar att ha rätt

Nu blir det ut och sooooola för första ggn i år :O hoppas på att få lite färg, men annars åker jag till Spanien om mindre än två veckor :D så jag är inte så orolig :P


En av mina favorit tröjor från MQ, och ja man kan se mitt omplåstrade finger på bilden :P men nu kan jag faktiskt skriva med fingret igen :) skönt det iaf inte för att jag stavar så mkt bättre för det haha
2010-06-22 @ 14:18:54 Permalink Summer 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hipp hurra för här kommer bumbibjörnarna

Träffa Micke idag för att tömma huvudet på en miljonfrågor som hur går det på jobbet, hur var wcr, träffar du tjejer osv. För jag är inte som många andra tjejer som har frågor som aldrig blir sagda och nu vet jag en massa mer :) Bland annat att jag är bäst :D hahaha fast den kommentaren var rätt krystad och nog mest för att min käre vän vet att jag älskar att höra sånt hahaha och nu vet jag vem som bjuder mig på donken i fortsättningen :O :P


Det som kändes dummast var att jag, som alltid tränar, blev andfådd och var tvungen att sätta mig en stund haha :P men men jag har väl gått och blivit lite gammal på senare dar :p

2010-06-22 @ 13:58:47 Permalink Summer 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Är du trött Lina?

OM JAG ÄR ! min nattssömn på ett skala från ett till tio får det en tvåa :( Blev verkligen inte mkt sömn i natt och drömmarna gjorde det inte mkt bättre! Det fanns självklart några fina stunder i drömmen som när Helens Joakim skulle fixa en blombukett till sin flicka som överraskning. :) Men det var så mkt hemskt annars så jag har ont på en massa konstiga ställen i kroppen idag som ett tecken på att jag har spänt mig i sömnen :(

Men vad ska jag göra idag som kräver mkt sömn ^^ jag ska till banken för att sätta in pengar, träffa Jenna, vika ännu mer tvätt, försöka plugga teori och lära min bror facebook. Spela något Zoo spel med min syster ^^ Nej inget jobbig, jo just ja jag ska försöka träna lite idag igen :)
2010-06-22 @ 10:19:15 Permalink Summer 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hotpants eller string ja det är frågan

Igår konstatera jag en upptäckt jag ändå gjort för rätt längesedan och nu tänkte jag lite till på det. Hotpants är inte sköna :O Nej jag tycker verkligen inte det, egentligen gillar jag nog inga stora trosor alls, jag föredrar string, det är enkelt och jag slipper tänka på om troskanten syns eller ha den obehagliga känslan av att det knövlar sig under kläderna!

Visst kanske skönt att ha stora trosor när man har kortkort kjol, men eftersom jag sällan har det så varför ha stora trosor? Visst jag är sjuk ofta och då har jag dem, men jag lovar att jag blir knäpp då med.

Många tror säkert att jag har string bara för att killar ääääälskar det, men nej :P Jag kan ha mina fina spetsstring mitt i veckan när jag vet att det bara är jag som ser/vet det och känna mig glad. En outfit är inte fulländad om inte varje plagg känns rätt.

Haha, tänk att jag var så kritisk mot string förut ^^ Det är verkligen andra bullar nu :P
2010-06-22 @ 09:44:47 Permalink Linas mind Kommentarer (1) Trackbacks ()


är förändringar alltid bra ?

Hollyshit is this really me :o ? japp det är jag :O saknar faktiskt det korta håret ibland !så enkelt , fast iofs svårt att sätta upp och det var inte den frisyren jag hade velat ha nej "/

Haha och vad jag saknar att ha de där glasögonen ! de är så sköna, för de är mjukt tonade, eftersom att det är orginal från uggletiden själv, så ljuset blir väldigt mjukt mot ögat, vilket är toppen för en huvudvärksmänniska som mig.
Sen har jag en liten rebus jag lärde mig för några år sedan som jag sen skulle visa för svenskaläraren så därför lite slarvig (haha) och blommorna och bina har inget med rebusen att göra :P
Tänk engelska men svaret är på svenska :P
2010-06-21 @ 21:39:53 Permalink Summer 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Idag igår en evighet

Idag blev det ingen promenad :( fett depp, åkte och handla med mamma, strök skjortor vek tvätt hängde tvätt duka... Inget kul :( men men tränade iaf :) en bra början.


Nyss kom mamma in helt överlycklig och sa : nu har jag sex stycken vänner på fecebook hahah.
Så söt hon är <3
2010-06-21 @ 20:33:49 Permalink Summer 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


När jag var 17 år...

17 bara en siffra? Eller vad betyder det egentligen?
2010-06-21 @ 15:55:21 Permalink Summer 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ett liv kan bli flera och flera kan bli ett

Usch vad dålig kondition jag är i just nu :O kan liknas med en daggmask :O (han har inga ben!) Men sen var det inte bara mitt fel (A) kan inte råför att jag fick världens allergireaktion inne i skogen! Behöver luft om jag ska springa, för denna ggn hade jag mat i kroppen så jag tuppa inte av eller nått. Lärt mig det, nästa ggn tar jag lilla blå innan jag går ut också :)


Bytte ut Jimmy mot Jenna sen också hihi ;P Hon ska bara baka lite bullar först. Sen blir det ut och röra sig :) Höjjen kanske :)?

Och sen bara: !!

Jag älskar Michael Jackson <3 spec. hans moves och låtar, men eftersom att allt det är han så måste jag älska honom :O

2010-06-21 @ 15:03:39 Permalink Summer 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Morgonstund har guld i mun

Lyssnar på Ayo Technology och byter om till mina träningskläder :) Dags att börja träna igen efter min sickness ^^ För alla som var oroliga för min viktminskning för några veckor sen så är den stabil igen om inte lite uppåtkurva igen :)


Idag blir det annars att hjälpa till hemma och plugga teorin :) Kanske träffa Jimmy och gå ut en sväng :)BANKEN ! just ja, den måste jag till och sätta in lite pengar på mitt kort (A) Faktiskt 1350 kr för att vara exakt ;)

 

En annan grej som är lite kul, min mamma kom fram till mig nyss och bad om hjälp för att fixa en Facebook till henne för hon hade inte fattat något när hon själv skulle göra det :) Så söt hon är min mamma :)

 

2010-06-21 @ 09:38:36 Permalink Summer 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Säger du att du är min vän, så är du kanske detKvällen igår var så mkt mer än bara tåget! Efter att jag Jenna, Karro och Ida hade sett tåget gick Jenna, Karro och jag hem till Jenna för att fixa oss det sista och för att vänta in Elin så vi kunde börja hugga in på tacosen :D Det blev partymusik och mkt hårspray. Sen kom några vänner till Karro en kortstund innan vi allihop gick till Dogge där det blev mer musik från datorn men även från trubadurerna Karro och Dogge själv :)

När några gått blev vi lagom många för att värma upp våra danskroppar innan vi stack ut till stora dansgolvet. Det blev massa fnitter och dans.

Väl ute på stan blev det ännumera dans och jag och Jimmy hamna mitt på golvet, det var inte lätt att hålla koll på alla i vimlet av människor kan jag säga. Men många ansikten kände jag igen och jag träffa Ida och Thomas och någon Calle, så då dansa vi alla fem en lång stund. Men eftersom vi kom ut lite sent hann vi bara dansa i dryga timmen innan allt tog slut :( Men inga sura miner för det. Jag jenna och jimmy åkte hem och åt tacos rester och hade trevligt :)

Ja den dagen bjöd på väldigt mkt, :)
2010-06-20 @ 23:16:23 Permalink Summer 2010 Kommentarer (2) Trackbacks ()


Like a rainbow around my heart <3Du vet hur en riktig vän är Hampus <3 Dina ord värmer och du ser så mkt mer än många andra och du vet att det bästa är att fråga mig:) <3
Dig vill jag träffa väldigt snart <3 för du är oxå en riktig vän Moa:) Tänkt mkt på dina ord de sensate dagarna om när du sa att jag vart stark som klarat av att inte visa vilket kaos jag levt i det senaste nu året <3
2010-06-20 @ 19:54:32 Permalink Photos Kommentarer (0) Trackbacks ()


KAAARNEVALEN <3


Ja de med bjällorna är mina favoriter :D de dansar så mkt jämt, fast de har tok mkt kläder på sig och så är det killar ;) (A) haha nej men jag gillar energin, de är de som gör karnevalen varje år :)

De små pojkarna var riktigt duktiga :D

Jag kalla dem för spindelmannen-wannabes ;)

Toksöt tjej som vika mer på rumpan än många andra tjejer som var mkt äldre :)

Jag gilla helheten hos thailändarna :)Jättefina (hihi titta på killen längst ner i bilden, snacka om att veta hur man äger en bild haha)

Nya för i år tror jag :D och jag älska dem :D klar favorit, kanske just för att det var nått nytt med både dans och kläder. Väldigt synkade också !
Sen så köpte jag en dricka för att jag upptäckte att den matcha mina naglar. Väldigt snyggt ;) inte för att jag gilla drickan sen men det är en heeelt annan sak hihi

En till sak bara: dansa inte samtidigt ni skär tomat med en tokvass kniv! De kan gå illa, som tur är sitter fingret kvar iaf :)
2010-06-20 @ 19:29:19 Permalink Photos Kommentarer (0) Trackbacks ()


När sista dansen gått

Märkte du tystnaden? Inga sms.. Nej för jag höll mig, inte för att jag ville skicka nått heller. Ett steg i rätt riktning? Jo jag tror det!

2010-06-20 @ 18:58:55 Permalink Summer 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu orkar jag inte med skiten längre!

Jag vill bli blond igen ! Jag orkar inte vara brunett längre, det är bara en massa jobb att hålla utväxten borta, och som jag bruakr säga... Det är fan så mkt roligare att vara blond när man är singel ;) Nej men sån är jag inte. Vill bara ha en förändring nu, vart brunett i ett år :OBilden hamna lite åt fel håll, men det är ändå en av mina favoriter med mig och Linda :) <3
(togs förra året den 14 juni)
2010-06-20 @ 15:20:39 Permalink Photos Kommentarer (2) Trackbacks ()


Hjäääääääälp!

Det är en monster spindel ovanför mitt huvud :( men får bita ihop!

Idag blir det bröllop och karneval :D träffa fina flickor och bara glömma bort allt tråk. Själv har jag vart med och dansat i Arbogas karnevalståg tre ggr, och har en bild på en av de enskilda dansuppvisningarna från min andra ggn :) Jag kommer ihåg de där svarta kläderna som jag har på bilden mycket väl. Jag minns att när vi dansade i tåget blev det olidligt varmt så vår danslärare fick för sig att hälla vatten innanför "dykardräkten" och det enda som inte var av detta syntettyg var mina trosor, så såklart fastna allt vatten dr :P inte direkt jätteskönt ^^

Men det är kul, kul att dansa och visa upp sig. Saknar det lite grann faktiskt ^^ men nu ska jag försöka hitta kläder att ha på mig ! det är toksvårt vill jag lova :O Jag kanske borde gå naken :p känna på hur det känns haha(ursäkta bildkvalitén men min skanner har lagt av så var tvungen att fota ett foto och det blir sällan bra resultat.)

2010-06-19 @ 13:04:54 Permalink Summer 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


skakig i armarna !

Haha jag har så verkligen inga armmuskler känner jag nu ! :O efter bara liiiite anstränging, troligtvis kommer jag att ha trängisverk i några dagar hahah ;)

Förövrigt om jag skulle glömma bort mina trötta armar har jag vart hos Jimmy och sett Spider-man 3 :D För jag hade inte sett den förut och nu äntligen för första och sista ggn har jag sett den. Verkligen en dåligfilm ! hahah vi satt från början till slut och hitta en massa fel :D sånt är mkt kul tkr jag :D

Om några timmar blir det upp för imorogn är det både karneval och kungabröllop :D för JA jag tkr det ska bli kul och jag älskar allt runt omkring. :D
2010-06-19 @ 01:19:28 Permalink Summer 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


OOooh ja !

bilden är tagen från bloggen   http://deontek.blogspot.com/2009/11/new-photos-from-americas-next-top-model.htmlOm jag hade vart smal(are?) då hade jag velat så ut som Nicole från Top Model !

Jag tycker att hon var en värdigvinnare ! Yes I do! Hon visade att man behöver inte vara skolans populärareste för att vara snygg eller duktig. Nej jag har hejat på henne från start och min familj är mina vittnen hehe :D

(jag tyckte inte ens att den här klänningen var fin men så här som stillbild med Nicole gillar jag den skarpt :D)

Blir väl hemmamys ikv antar jag :( aja :)

Blev inget bad för mig heller ^^ alldeles för kallt vatten, aldrig att jag tänker bli sjuk igen för något så dumt som ett litet dopp i det blå.


2010-06-18 @ 18:59:24 Permalink Summer 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ikväll?

Vad händer ikväll då :O jag har inte ens tänk på det än ! Dagar tappar sin betydelse när man har lov ^^ har dock skrivit mitt CV nu och håller på att finslipa på det personliga brevet :)

Frågan är fortfarande, det är fredag vad händer ?
Alla förslag är välkomna ;)
2010-06-18 @ 16:00:52 Permalink Summer 2010 Kommentarer (1) Trackbacks ()


Bad ?

Jo men just nu ser det ut som att det blir "bad" iaf :D sen om jag blir blöt eller inte är en annan ska, för jaaaa jag är världens största badkruka ! Kan inte hjälpa det (A)
2010-06-18 @ 15:59:04 Permalink Summer 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Yes we can !2010-06-18 @ 13:03:11 Permalink Summer 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag igen

Idag kommer gäster, och nej jag har inte klätt mig än som vanligt, tror de kommer om en halvtimme :O ojoj
Det blir grillat, bad och sen hemmalagad pizza till kvällen, men just nu bådar inte vädret gott alls :( Det regnar och har sig! Varför? Jag som inte hunnit ta mig ett dopp än :( dumma förkylning som gjorde att jag missa den bästa veckan av dem alla !

Slapp undan frukostdisken iaf :D för jag ska hjälpa syster min att spela gitarr :D bäst jag är ;)
2010-06-18 @ 09:56:35 Permalink Summer 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Stockholm i mitt hjääärta <3

Woohoo :D jag ÄLSKAR Stockholm, :D Och min familj är oxå toppen!
Eftersom att det är prinsessbröllop på lördag var väldigt stora delar av Stockholm "avstängt", så många turister var lite sura över att de inte fick se eller kom till de ställen som var planerade.

Vi gick till slottet där all bröllopsfix var i fullshå! Det var poliser ÖVERALLT i hela staden, verkligen inte smart att hitta på något dumt för dem som gillar att göra sånt.

Här är en av vakterna till slottet :) Japp för jag fick vara lite turist och fota lite allt möjligt idag :D

Sen så gick vi till IKEAs slott mitt emot det stora slottet. Där fanns det ett jättemyrbo, gillade denna skylt som dom hade satt upp inne i myrboet :) Där fanns det oxå möjlighet att skicka en liten kärlekslapp upp i luften med en balong, min tillängades min söta familj såklart :) Så var jag med och blåste upp en balong med hjälp av en gungbräda, och med det skulle det skänkas 200 kr till behövande barn tror jag att det var :)

Väl inne i "slottet" hade IKEA gjort fin i en massa rum, dessa smaskiga bakelser hittade jag inne i matsalen. Det fanns även ett rullband där en massa bakelse passerade förbi (inne i köket hade i åkt förbi i taket ^^) Det var verkligen en massa kul detaljet i "slottet" och med ett gäng barn med sig är det faktiskt ännuroligare :D

Daniel och Viktorias säng? Det är iaf en prisessan på ärten säng :D Även om ärtan är en grön golfboll ;)

Till lunch blev det Italienskmat :D mumsfillibaba :D

Och efter den utsökta lunchen blev det en guidadtur inne i Stadshuset :D jätteintressant, så nu har jag var inne i Blå Hallen (där Nobellmiddagarna hålls) som egentligen är röd.
Nått jag inte är så glad över är de japanska-turisterna! Att de är överallt, helt OK, men när de behandlar mig som ett djur på ett zoo blir jag inte glad! Nej nej nej! Jag hade självklart ställt upp på deras kort OM de hade frågat om ens fått ta dem. Men nej det gjorde de såklart inte utan helt plötsligt har jag en japan hängades runt halsen :o jag är inte ens blond längre/än! Så så exotisk ser jag väl ändå inte ut :O

För att klara av den dramatiska upplevelsen med japanen blevdet glass :D mums <3
Det sista vi gjorde denna dag var att åka hem den krångliga vägen bara för att kanske få se en kändisbil, vi upptäckte att alla poliser som stått i klumpar plötsligt ställde sig i varje hörn i hela staden = en viktigt person kommer. Och ja då fick vi vara lite mer turistiga och åkte vägen mot Arlanda för att få se nått vilket vi gjorde :D

Så ja detta blev en väldigt väldigt lyckad dag :D

2010-06-17 @ 21:26:04 Permalink Photos Kommentarer (0) Trackbacks ()


Stockholm here we come!

Idag blir det Stockholm för hela slanten :D undra hur stockholm är så här två dagar innan det stora bröllopet? Hemskt rörigt kan jag tänka mig ^^ Men ska en massa kul att åka iaf :D

Ojoj, en bild tagen från en annan vinkel än vad jag brukar. :O Funkar det oxå?
2010-06-17 @ 06:38:42 Permalink Photos Kommentarer (0) Trackbacks ()


:( it hurts !

Jag har kramp i ryggen och magen, nu ska jag vänta till värktabletter börjar värka lite så att jag kanske kan sova! För imorgon är det Stockholm med familjen som gäller :D upp tidigt tidigt ! Inget jag vill missa!!

Var ute med min vän Jimmy för att ta årets första dopp eftersom jag missa den varmaste veckan detta år med min otroligt underbara förkylning ^^ men det blev inget dopp idag heller, ist gick vi runt Höjen :) och gissa vad jag såg :D?


JA kossorna på bilden :) även om jag är lite lantis och bor väääldigt nära många mjölkgårdar är det väldigt exotiskt och vackert med kossor. Jag har själv "haft" en kossa som jag hade döpt till Lina Junior Råza ;) Väldigt passande för en ko tycker jag :)

Sen var det säsongsavslutning för Grey's Anatomy. Varför måste det vara så blodigt för :( Tror faktiskt att det är lite därför min kropp krampar just nu :( klara inte av att spänna mig så... ELLER så är det fortfarande från chocken av ormen! kan vara så.

Visst är mina strumpor snygga :D? det var min julklapp från Lindut, tok sköna nu när golven är kalla men det är varmt i luften. Alldels fluffiga är dem :D (ja det är ett trumsett bakom mig som är min brors, längesen jag spela :( kanske borde ta upp trumspelandet igen nu i sommar hehe)

"Detta har vart den bästa dagen i mitt liv minus alla dagar i stallet" - min syster om denna dagen :D tyckte det var fint sagt då jag har vart barnvakt hela dagen :D
2010-06-16 @ 22:26:44 Permalink Photos Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mumsfillibaba :D

Nu har jag bakat mig en kladdigkaka :D dock inte smakat än, mer än smeten vill säga ^^. Men den ser väldigt god ut :D gjord ett litet hjärta av florsocker på den oxå. För jag älskar min familj, :) <3
2010-06-16 @ 15:49:52 Permalink Summer 2010 Kommentarer (5) Trackbacks ()


HJÄÄÄÄÄLP !

Var ute och vandra i den vackra staden när en ORM slingra sig emot mig! Blev tokrädd så klart, så nu har jag ont i halsen  efter att ha skrikit så mkt och mitt sällskap micke var inte mkt till hjälp -.- bara stod där och skratta medan jag höll på att bli uppäten av en ORM !! Kommer så inte sova gott i natt :(

2010-06-16 @ 12:18:13 Permalink Summer 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


I höst..

... när vi får egna datorer, då hoppas jag att vi får det senaste photoshops programmet :D
det är sjukhäftigt !

2010-06-16 @ 12:11:36 Permalink Summer 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag blir tokig !

Nu har jag i två dagar försökt att fixa min väns blogg, så här ska den se ut:


Men inställningarna vill inte uppdatera sig och blir så j*vla förbannand !

Idag blir det kladdkaka iaf! samt ska jag ut och gå med Mr Ex, skriva ett personligt brev till stället där jag vill ha ett jobb, kanske fler personliga brev :) för att vara på den säkra sidan :)

Men just nu borde jag klä mig och fixa frukost åt mig och min syster :) ciao ;)
2010-06-16 @ 09:33:26 Permalink Summer 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Rumpor!

Ja nu har jag tänkt till igen, för JA jag älskar rumpor, och ja jag har nog för många manliga gener i mig. Men en riktigt snygg rumpa är en riktigt snygg rumpa!

Men från den tanken kom jag på mig själv, varför är rumpor så snygga? Hallå det är fett och muskler som ska göra det skönt personen att sitta ner, mellan skinkorna är det inte heller himmelrike. Så varför är en rumpa så attraherande?

Rumpor kan vara stora, hårda, små, mjuka, lena, håriga. Hmm min rumpa, den är lite större än mellan stor skulle jag kunna tänka mig, mjuk för det mesta om jag inte är inne i en av mina träningsperioder. Helt OK rumpa.

Tillbaka till den egentliga tanken, varför rumpor? Kan det vara för att när man kramar någon är det en perfekt plats att låta händerna vila på? Eller för att just rumpan är så förbjuden? På gamla filmer kan man se hur barn blir slagna på rumpan, kanske har det något gemensamt? Rumpan är både känslig för beröring och ändå rätt slittålig, för vi sitter ändå jämt på den.

Men varför så attraherande? Jag vet inte.
2010-06-15 @ 22:59:17 Permalink Linas mind Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hoppas kan man juh alltid ^^

Jag hoppades att om jag satte på mig sommarkläder till max skulle det bli varmt, det vart tyvärr inte så :( det blev varmare än på några dagar men långt ifrån badväder, eller ens för sommarkläder. Varför funka det när Hampus gjorde så :(? *avundsjuk*
Imorgon ska jag vara barnvakt igen, men då undrar jag, är det farligt om en dator börjar pipa när man använder den ^^? för min bror har sims på sin dator, men de senaste dagarna har den krånglat en massa :S eller har någon datatekniker lust att komma hit och trolla lite ?

2010-06-15 @ 19:58:01 Permalink Photos Kommentarer (0) Trackbacks ()


vad är platt som en pangkaka?

Har träffat två stycken trevliga pojkar idag, först för att se klart filmen me Jimmy som vi började titta på i fredags efter Björn Rosenström, väldigt trevligt. Titta på en massa gamla foton oxå, hihi så mkt folk förändras på bara två år !

Sen hem och hjälpa mamma för att träffa Micke som bjöd på fika. Men jag ville så klart bara träffa honom för att få tillbaka "min" iron maiden tröja :D det är den skönaste t-shirten som finns !

Nu är jag bara låg och trist. Upptäckte att jag har tittat klart på sex and the city serien nu, utan att jag ens hade märkt det. :'( Det känns verkligen hårt ! Började titta på första filmen, men inte samma sak... :(
2010-06-15 @ 19:30:03 Permalink Summer 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


mardrömmar med budskap?

Usch haft världens mardröm! Jag var typ en slampa, känner en olustig känsla i magen över ordet slampa, jag gick från kille till kille och sa "jag älskar dig" och massa skit. I drömmen försökte jag ha så många killar för mig själv utan att någon skulle upptäcka mig. Är det för mkt sex and the city för mig eller är jag sån på riktigt? För nej jag vill inte vara någon slampig bitch, och egentligen vet jag att jag inte är det. Jag har inte legat runt, aldrig och kommer aldrig att göra det! Ändå så känner jag någon form av skuld, usch för drömmar !
2010-06-15 @ 09:01:26 Permalink Summer 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Midsommarnattsdröm i stockholm <3

Just ja :D jag åker till storstaden över midsommar för att hälsa på min favorit Matilda ! Toklängesen vi sågs tyvärr, blir lätt så när båda har så händelsefulla liv. Det kommer bli så underbart och massa bilder kommer att bli tagna :D
2010-06-15 @ 08:54:49 Permalink Summer 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Trögt men jag ska klara det !

Jag ÄLSKAR utmaningar, som jag vet att jag kan klara av^^, och nu sitter jag med en igen! Jennas blogg! Jag ska så fixa den.
Gjorde en skiss på hur jag tänkte mig bakgrunden, för om det är något Jimmy lärt mig det senaste året så är det att skissa upp en plan på vad som skall göras.


Så sen satte jag igång och börja jobba. Lekte med olika tekniker, jag måla förhand och skanna in, jag använde mig av bilder, och måla sen i datorn. Men jag vet inte om jag är så såld på resultatet... Måste känna efter. Vill inte att det ska kännas barnsligt vilket jag tkr lite just nu...

Det är verkligen svårt när man stirrar sig blind på sitt eget arbete. Japp svårt är det.
2010-06-14 @ 23:05:52 Permalink Things I have done Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag säger hej !


Hittar bara låten på engelska :( men det är bäst ialla fall :D

Idag har vart en toppendag! Bara det att jag blev erbjuden att jobba på Meatalltown, fick till och med ett telefonsamtal om det känns faktiskt underbart. Även om jag inte vill jobba där längre.

Sen fick jag "jobb" som bloggdesigner till jenna :D så just nu fixar jag med den, jag tror jag ska börja göra det som ett jobb. Visst jag behöver mer träningen, men allt måste börja någonstans :) det kräver rätt mkt tid för att göra även den enklaste bloggen! Tro mig, vill man ha det perfekt så är det mkt.

Den andra goda nyheten är att jag kommer få en ny säng i ett år :D woohooo en stor säng, så vi får se hur det blir i mitt rum med den! Men har alltid velat ha en större säng, även om jag älskar den jag har nu. Ingen har klagat på den, inte ens mamma när hon lånat den ^^ Men en störra :D wiiiihooo

Nu ska jag tillbaka till mitt skapande, känner på mig att detta kommer att bli nått bra ;)
2010-06-14 @ 17:20:45 Permalink Summer 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


lika som bär, eller giraffer

Jag älskar giraffer, det är det vackraste djuret jag vet, så just nu är bloggen lite giraff inspirerad :) och visst är jag lik min giraff :P
Ni får oxå ursäkta mig för att jag ändrar så mkt, men tkr det är kul med förrändringar och allt kan hela tiden göras bättre :)

2010-06-14 @ 08:48:18 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dripp dropp pop

Ojoj vad det regnar :o
Älskar den svenska sommaren, faktiskt så gör jag det. Det är tokmysigt med regn :)

Bild från mitt fönster på regnet, :)
2010-06-13 @ 22:05:41 Permalink Photos Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bakning =D


Förberedelser är viktigt, går inte att baka om något att fattas :D vilket det inte gjorde


Sen kom Jimmy som hjälpte till med att blanda ihop ingredienserna :)


Önskar att jag kunde säga att det inte var jag som hade i smeten i formerna (A) men det var jag som kladda och missa ^^ Men men kan inte vara bra på allt heller

Men så goda och perfekta de blev när de var klara :D
(dock blev vaniljmuffinsarna inte så vackra, de fastna i formen ^^
men min syster sa att de var goda iaf :) )
2010-06-13 @ 16:26:23 Permalink Photos Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bara vara vänner :)

2010-06-13 @ 12:08:14 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vad är det som är stressad men aldrig blir klar?

Idag skall det bakas hemma hos mig :D mums !!!
Det kommer besök vid ett som skall hjälpa till, det gillas. Dock lite nervös över det, men det blir nog skojjit och bilder skall bli fotade :) så jag kan lägga ut mästerverken här på bloggen sen ;)

Btw sett att det hänt lite förändringar på bloggen ;)? Inte riktigt klar än men det jobbas på förfullt :D
2010-06-13 @ 08:41:40 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Seg dag idag

Lite segt, åt dock massa god mat. Men kan vara skönt med en dag då det inte händer en miljon saker som det gjort de senaste dagarna ^^
Längtar efter att se lite Sex and the City men vill inte gå ner och hämta boxen för vi har gäster och det känns så otrevligt så jag sitter väl här och segar med min dator som gör allt utom det jag vill att den ska! :(Dagens outfit ^^ Nej inge märkvärdigt, grått linne, samma jeans som igår och ett av mina favorit halsband ett guldhjärta :D


Så mysigt med regnet :D Borde göra mig lite varmchoklad och sätta mig invirad i en filt och läsa en bra bok :) hmm ska jag tänka på om jag vill göra det jättemkt eller bara lite haha

2010-06-12 @ 17:41:01 Permalink Photos Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ju mer du ser mig, desto mindre ser du


Tycker Martin ser så glad ut :)


Här är det Ruben som ser glad ut :)


Den här bilden är det inte bandet som syns mest :) Utan massa publikblickar speciellt ett par längst framme vid scenen :)

En till bild på Tommie och Micke :) De ser oxå glada ut, det blir ett gladafotonbildersinlägg ^^

En icecool bild på Micke :)

2010-06-12 @ 16:24:25 Permalink Photos Kommentarer (0) Trackbacks ()


En dag fylld med glamm!

Har skrivit redan en massa om denna dag! Men mer kommer det att bli! :O Ätit McD och hemmagjord pizza, massa mys!!!


Kvällens outfit :) tajta blå jeans, icke jeansleggins, en vit tunika omvandlad till myströja och en väldigt hålig cardigan :) Kände mig väldigt proffsig, som en proffsfotograf typ haha

Efter pizzan stack jag upp en sväng till folketspark för att titta på Waregde och Pasted, typ Arbogas ända band^^. Så jag passa på att ta med min kamera för att fota banden lite. Dock väldigt svårt ljus med rött och blått och inget vitt. Men jag gjorde mitt bästa tsm med vitbalansmätaren i min kamera.


Här är gitarristerna i Waredge, Mikael och Johannes, väldans duktiga pojkar!
Här har vi då en lite del av Pasted, Tommie, Miche och Micke :) Som de tar i pojkarna när de ska sjunga, fast de var lite hesa Tommie och Micke efter ha skrålat "tuta" från sitt flak i Köping ^^

Efter folketspark träffade jag Jenna och alla hennes pojkvänsvänner :) Det var jättetrevligt, dock höll det på att bli väldigt pinsamt när jag skulle hitta tillbaka till lgenheten och gick en våning fel med Jenna och höll på att gå rakt in i en främlings lägenhet^^ Lite kul var det.

Avslutningsvis blev det Björn Rosenström! I regn med en helt underbar publik rocka alla loss till de knasiga, snuskiga, barnsliga texterna. Väldigt fin stämning, och jag träffa min första kärlek Niklas där som till och med kände igen mig och ville prata lite.

Så nej jag kan då inte klaga på denna kvällen heller :D
2010-06-12 @ 02:24:38 Permalink Photos Kommentarer (0) Trackbacks ()


Blåmärke på ovansidan handen ^^Hemma nu efter en fantastik avslutningsdag! Först var det jättekul/fin avslutning där jag med resten av Nju:z gick upp och sjöng. Men sen mat i Vasaparken och där fick jag en "fin" solbränna på fötterna efter mina sandaler hehe.

Själva klassfesten sen var oxå helt toppen, alla var glada och det blev mkt dans pussar och kramar! Precis som det ska vara!

Idag blev det att stressa iväg till Köping för att upptäcka fem i elva att första tåget till Köping gick 12.09, men som tur var kom jag på att jag kunde ta bussen och bytte då om på bussen från den "pyjamasen" jag hade sovit i hos Emil (Moas pojkvän). Själva ombytet gick bra, svårare var det dock att sminka sig utan spegel på en skumpig buss ^^

Väl framme i Köping blev det att gratta alla studenter, framför allt mitt lilla ex micke :D Även om vi inte är tsm är vi vänner vilket känns toppen för ett år är en ganska lång tid där vi hunnit lära känna varandra ganska bra och vi vet vad som får den andre att skratta. Så då känns det ganska klart för mig att fira honom även om jag inte alltid är så glad ^^

Kommer ni ihåg att det regna på fredagen förra året oxå? Jag kommer ihåg, för micke kom hit och hade blöta strumpor. Så tittade vi på "i taket lyser stjärnorna" tsm innan han skulle soundchecka med sitt band i Folketspark. Jag kommer ihåg allt den dagen... Och det vill jag fortfarande! Minnen är värda guld även om de ibland känns som en börda. Det var den 12 juni.
2010-06-11 @ 15:46:39 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pirrigt som fan

Idag var det avslutningsdags för oss tvåor och ettor, vi Nju:zare sjöng en avslutningslåt till allas underbara Tommy vilket uppskattades och var tokkul :D det var oxå kul att höra/se när alla fick sina stipendium (Y)

Nu är jag hos Moa, nyss låg vi och sov till någon film för att vakna upp till mumsiga smootiiees :D denna dag är väldansbra ohja

Party ikv med klassen och det kommer bli toppenbra, alla är taggade och pepp!
2010-06-10 @ 16:38:31 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Håkan Hellström <3Denna låten är mitt liv just nu typ...
2010-06-09 @ 17:45:52 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Man inte både ha kakan och äta den

Idag blev det fika till frukost, inte så smart märkte jag när jag kom hem, då jag var tokhungrig och vi hade inget bra att äta hemma, men det var mysigt, så nu är jag vän med min mentor Tommy på facebook :D hihi

Sen har jag fixat med hemlisar, me loooove :D


Dagens outfit :D Svart och brunt, ja jag älskar stora halsdukar, så det är nått jag kommer att sakna i sommar! Det är så mysigt att borra ner ansiktet i och jag känner mig så skyddad med dem!

Förändringar är på G ;)
2010-06-09 @ 15:03:42 Permalink Photos Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vem bor längst ner?

Det ser ut som att jag kanske börjar dansa till hösten om allt går som planerat =D troligtvis blir det moderndans om det blir nått. Spännande värre tycker jag själv =D
2010-06-08 @ 22:58:06 Permalink Photos Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mmmuisk !

2010-06-08 @ 16:54:26 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


När står kungen på ett ben?


Firade Micke idag eftersom han tar studenten på fredag och visste inte om jag vill, vet egentligen fortfarande inte, åka till Köping och se honom springa ut. Han fick ett Lejon från min familj, lejonet är typ en kopia av micke ^^ Lite irioniskt, så bjöd jag på glass =) Det var trevligt, sen blev det en vända runt Höjen för att bli lite myggbiten och få världen att vända sig upp och ner och bara lämna stora frågetecken... "/


Sen gick jag hem till Jenna en stund för att säga, JA TA DEN KLÄNNINGEN =D så fick jag se hennes och hennes pojkväns lägenhet =D jättefin =)
2010-06-08 @ 16:53:37 Permalink Photos Kommentarer (0) Trackbacks ()


Woohoo

Nu funkar mitt internet igen =D Utan att jag behövde ringa någon tekniker, det gillar jag.

Köpte även nya skor igår, sista som fanns som såg ut så här, storlek 36 och de passa =O =D underbart! Så trippar jag runt med dem så att jag inte får skavsår på en gång när jag är ute med dem...

Idag blir det att studera England, ska ha min engelska presentation imorgon, pirrigt =D men det blir nog en massa bra!

Ska lite senare träffa Mr Ex och fira lite, han tar studenten på fredag och jag är faktiskt lite snäll.

Till hösten ska jag kanske börja dansa moderndans ! =D Det vore underbart, har länge längtat efter att börja dansa igen, men har inte haft tid. Men nu!!2010-06-08 @ 08:54:25 Permalink Photos Kommentarer (1) Trackbacks ()


Internet fof dött

Nu sitter jag i skolan, och goda nyheter kanske kommer göra engelska presentationen imorogn =D ska snart ha tyska avslutning med blommor till Nicole och lite snack om Wien =D

Träffade Jenna och Linda igår och gick en sväng på stan. Mycket trevligt =D Dock var jag blekast =(
Träffa Micke också en stund, hade maaaassa energi eftersom jag inte träffat någon sen måndag utanför familjen. Så hade massa saker att berätta för alla fast jag inte gjort ett skit under den senaste veckan ^^  Jag var såååå undernärd på mänskligkontakt.

Har dock träningsvärk idag eftersom alla mina muskler försvann förra veckan ^^ Men det resulterade också i att jag nu väger 52 kg =O Så här smal har jag inte vart på år och dar !
2010-06-07 @ 08:46:20 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vad är vitt, dåligt och hårt?

Hejååhå, nu funkar varken mitt eller min brors internet, så har snott mina föräldrars dator en liten stund. Jag som hade tänkt lära mig nått nytt på gitarren eftersom den bara hänger på min vägg och samlar damm. Men nej, går inte att få tag på nötter om internet är dött juh =(

Nått lite ironiskt är att mina jeansleggins nu är så stora på mig att de är som bagiebyxor ^^  min rumpa och mina muskler är borta =(

Undra ad denna dag har att bjuda på? Ska jobba men sen? Vet inte, blir nog ingen tegäst till halv ett på natten iaf... Imorgon är det skola igen! Jag längtar faktiskt, är så trött på att vara hemma! Skittråkigt, hur ska jag klara av sommaren? Eller juli är rätt full av planer, men resten då? ack oo ve

Drömde en mardröm inatt, den klassiska bro drömmen, min syster och bror var med. Trodde min syster skulle dö, jätteläskig och obehaglig dröm. Hatar alla sorts broar! USCH! vad betyder det? hmm drömtydare tack!
2010-06-06 @ 12:55:39 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Heeeeej bloggen!

Min dag, jo min dag har vart bra. Blev övningskörning men not so good, men övning ger färdighet. Pappa sa att jag körde sämre idag för att jag hade vart sjuk. Skit bra, jag har hittat nått skylla allt på. Hängde tvätt i tio min och var tok svettig och trött efter det, kan skylla på att jag var sjuk. ^^

NÅTT SOM INTE VAR BRA! Det var gubben i parken -.-! Ja, han blir jag arg på! En snäll syster som jag är tar jag mina småsyskon till närmaste park så att de inte är inne denna varma dag. Medan de spela boll låg jag i en jättegunga eftersom lekparken var tom, men så kommer en gubbe, morfar, och hans lilla barnbarn. De leker lite med de andra sakerna, för ja det fanns massa annat! Men så vill lilla flickan leka i gungan, jag är en storasyster så jag är cool lugn med det. Är på väg ur, tog lite tid för jag hade massa saker i gungan som spel filt till vår lunch vi åt i parken osv, innan jag har hoppat ur är hon i! =O Han stoppa henne inte. Tycker samma regel som på tågen borde gälla överallt. De som ska av börjar, för att nypåstigande väntar. Men nej nej, men det är inte allt ! Medan hon klättrar i ger han mig spydiga kommentarer om att jag borde sova på nätterna och inte dagar, och jag försöka flika in att det gjorde jag missan visste. Och att jag sovit rätt mkt, gubbe fatta inte hinten. Så höll han på en stund, jag föröskte verkligen bara vara trevlig tillbaka men nej är jag trött är jag en dålig människa som inte får njuta av lekparken. *suck*

Annars har min dag vart bra ja, sett Bedtimes stories med min familj med chips och allt.
2010-06-05 @ 20:05:00 Permalink Photos Kommentarer (0) Trackbacks ()


ÖööövningsKöööör

Hej åå hå, klockan är tio i åtta!
Och nu ska jag ut och övningsköra! Så alla gamla tanter med hundar, se upp! Denna gång kanske jag inte är lika snäll muhahahaha
2010-06-05 @ 07:50:06 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vad får man om man korsar en cykel och en groda?

Detta mina kära läsare, detta är ett dagsverk! Det tog mig en hel dag att bädda nytt i min säng (y) men men jag skäms icke! Jag har i alla fall världens snyggaste lakan ! Och vart sjuk i en vecka så det får ta åtta timmar som Hampus räkna ut åt mig ^^ Han, han städa bara hela sin lägenhet (och lite annat med hann han med ^^hihi och jag vet vad) (och jag vet oxå att tapeten är den snyggaste! och nej inte alls jobbig att sova , har den bara runt sängen, nemasproblemas)

Men något som jag inte viste när jag gick upp imorse var att jag skulle vara ute en timme idag =D en hel timme med mina småsyskon i en lekpark. Okej jag lekte inte, var helt slut bara över att gå de sträckor som behövdes och gunga de gungor som ingen annat barn ville ha.

Så här stek kan man se ut då =) jättehärligt, missat hela solveckan, och såklart bara för det ska det regna nästa vecka sa mamma =( Men men, regn är bra det med =) inte blir jag brun och fin eller mer frisk eller mindre... Men men *försöker tänka glada tankar* Det är bara några ynka dar kvar i skolan!! Sen är det lov... woohoo
2010-06-04 @ 23:01:22 Permalink Photos Kommentarer (0) Trackbacks ()


Att vara eller att icke vara, det är det som är frågan

Om en vecka skulle jag vart tillsammans i ett år med micke.
Om en vecka har det vart slut mellan mig och micke i en månad.
Ja visst håller jag fof koll på allt, det är inte ens en månaden sen. Det är en två veckor sen jag grät/hyperventilerade i hallen efter att jag äntligen fått in i min lilla lilla hjärta att det inte vi två längre. Det är klart jag kommer att komma  över honom. Men inte nästan ett år (+ alla de månaderna det enda jag tänkte på var den mystiske mannen jag sa hej till när jag "gick" till tåget) på tre veckor. Jag kom på idag om jag ens ville komma över micke? Visst finns det löjliga hopp om att det blir vi igen, vilket jag inte vill egentligen. Men för att älska världen och förändringar är det så svårt att inte tänka mig och micke. Jag vet jag är 18 ! Jag har ett helt underbart liv framför mig, med killar och förhållande som kommer att ta slut och slita mig i stycken flera ggr om. Men det gör detta inte lättare. Min dröm i natt gjorde det lite lättare, men den är hemlig än så länge. Måste få leva lite av den synen jag hade ;)

Så nu ska jag lyssna på massa musik en stund, och dansa för jag är nästan helt helt helt frisk nu =D och min säng borde bli klarbäddad, började vid nio i morse ^o)
2010-06-04 @ 17:22:01 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snällblogg=gnällblogg?

Usch att bli sjuk var verkligen det sista jag ville, som idag tex skulle jag och tjejerna ut och bowla =( jag kommer fan aldrig till bowlingbanan, i mer än ett år har jag velat bowla nu och det är alltid nått som förstör, oftast jag själv =C

Tidningssläpp idag för Nju:z, och jag har inte gjort ett skit. Känner mig ännu sämre =(
Snacka om prestationsångest =( borta en hel vecka. Dock glad att jag hann med svenskan, eftersom jag missa engelskan idag, och ja det suger! Jag hatar att ligga efter, jag vet inte ens vad jag ska göra i sommar... blää
eller jo heeeela juli är uppbokad =D men juni och augusti? =(

Jag är så deppig för alla är så bruna och jag får inte ens gå ut =( fast tror jag rymmer en snabbis till konsum, för pappa köpte choklad igår. Men som vanligt ingen som kommer ihåg att hon som ska äta den, jag, inte äter mörkchoklad för jag tkr det är äckligt. Och eftersom han ändå stoppade den i kylen är den nu helt oätbar (y)

bläää på mig för att jag är så gnällig. har inte träffat någon utanför familjen sen i måndags =( hatar hatar hatar att vara sjuk =C
2010-06-04 @ 09:28:19 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


bläääblää

det är såååå tråkigt att vara sjuk, jag kan inte sätta på musik, för mitt huvudsprängs och jag vill bara dansa och dans kan jag inte just nu!
Jag kan inte ligga ner för mkt, för då får jag ännu ondare i öronen och så sover jag asdåligt på natten.
Jag blir depprimerad av att titta på sex and the city, vilket i stort sett det enda jag gör just nu, men verkligen tack Helen för att jag fick låna boxen, vet inte vad jag annars hade gjort =) vem hade anat att jag skulle bli så här sjuk =(
Min söta pappa kom hem idag och omydighetsförklara mig! (vilket iofs var skönt) Han sa att jag inte får lämna huset för att får jag reumatism... eller att min feber+halssvullnad+öroninflammation är just sån som leder till framtida reumatism.. så jag FÅR INTE ens gå ut ! =O och jag har inte ens köpt mina skor än =( känner mig så fast i mina i-landsproblem. Imorgon blir väl en ny dag med sex and the city och piggelin.
2010-06-03 @ 17:16:43 Permalink Photos Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sjuk =(

Jag hatar att vara sjuk och sen i måndags har jag vart jättesjuk, eller först var det bara en jobbig feber under ett svenska prov inte så misstänksamt. Men på kvällen blev det värre och på tisdagsmorgonen när jag vakna hade jag öroninflammation och någon form av halsinfektion =(
Kom upp ur sängen tre ggr den tisdagen var av en av ggrna svimmade jag =( Onsdagen blev iaf bättre, då fick jag i mig mat och febern la sig ett tag till kvällen så jag missa greys anatomy ='( Idag samma som igår, förutom att jag är vääääldigt utvilad efter en mängd dagaras sömn ^^ Önskar bara att halsen la sig så att jag kunde börja äta igen =(

Och det suger att det kommer stå IG på tyska steg 4 för att jag kugga sista provet som jag skulle ha kompleterat idag men eftersom jag vart sjuk inte kunnat plugga och kan inte åka in till skolan "/ det får bli min första uppgift i trean (y)
2010-06-03 @ 08:07:13 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()