Ord

Varför har ord sådan betydelse, varför tar vi åt oss så mkt av ord. Ett litet ord kan vända upp och ner på 5 000 000 andra! helt sjukt, spelar det någon roll, borde jag bli stum? jag vet bara en sak just nu: jag är irriterande full av saknad, eller längtar? nej orka ord. orka att vi människor jämt måste sätta ord på allt! =o men just nu är jag full av längtan/saknad. konstigt? herregud, jag tittar på sex and the city och carrie kommer inte över den man hon datade i flera månader. Så FU lina, FU mig ja! ja ja ja nu är det englska och tyska som all koncentration skall gå till...


2010-05-31 @ 21:22:51 Permalink Photos Kommentarer (1) Trackbacks ()


Vad sa den ena tomaten till den andre?

Har haft svenskaprov i mer än en timme, muntligt. Förhoppningsvis MVG =D för jag moa och simone plugga satan innan. Fick dock veta att jag missa hela imperfekt biten på grammaprovet i tyskan så blir att fixa det på torsdag woohoo. Det är därför man inte vill ha gramatikbiten i slutet av en termin. Men ska ändå inte ha matte eller svenska imorgon, åker bara in till skolan för en fika (A)
Så bara engelska och tyska delen kvar, sen har jag gåååått ur tvåååan *shallalala* ^^eller nått, känns inte lika effektfullt som när studenterna skriker: för vi har tagit studenten!

NÅGOT SOM INTE VAR KUL! är att jag massa skavsår just nu bara för att jag fick för mig att vara lite fin idag =( och att mannen bredvid mig på tåget stank svett så att jag inte kunde andas =(
2010-05-31 @ 16:56:51 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Varför hoppar björnen över bäcken?

Hade nyss en tyskapresentation och det gick bajs =( verkligen bajs! Okej hade inte tränat jättemkt men så här dåligt är en skam =( aja

Träffade Per Hermansson idag när jag klev på tåget till skolan =D det var en trevlig överraskning, säkert ett år sen sisst jag träffa honom!
2010-05-31 @ 10:50:13 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det var en gång och gången den var sandad

05-31-kl-07-57_91133246.jpg" alt="" />Aaaarghh för mkt sex and the city är inte bra för mitt singelliv !
2010-05-31 @ 08:00:18 Permalink Summer 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vad är höjden av elakhet?

Idag har jag hunnit med hur mkt som helst vill jag lova ! Jag har dammsugit huset, och jag bor i ett jättestort hus, dammtorkat trapporna (två jäääättelånga), jag har vikt tvätt (fem pers, en vecka), jag har tagit disken, firat morsdag med tårta och paket, jag har sett massa sex and the city, övningskört i en timme med pappa, burit ved och hunnit med att jobba! Pluggat lite engelska pratat med Rickard i telefonen.

En hel del om jag får säga det själv :)
2010-05-30 @ 20:46:49 Permalink Photos Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vad är stort luddigt och lite läskigt?

Ojoj vilken kväll det blev =D Först var det lite stelt då jag Helen träffa några av Jockes (hennes mans) vänner, men efter att tag slämpte den tryckta stämningen. Träffa en massa massa trevliga människor som jag aldrig sett förut och sånt är juh kul =)

Sen blev det lite minglande med No Tomorrow, haha säkert bara för att jag la ut en bild på dem senast igår på bloggen. De var jättetrevliga även om jag inte kom ihåg hela deras sångtext (A) Det är sånt man får bjuda på =P

Fast snällast var min mamma som kom och hämta mig, Helen och Joakim =D Kanske för att det är morsdag, eller så har jag helt enkelt världens snällaste mamma =D

Kvällen får fem av fem toasters =)
2010-05-30 @ 11:00:33 Permalink Summer 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Varför äter fransmän sniglar?

Igår tog juh ALEXANDER studenten =D woohooo grattis till dig =D
Detta firade jag med att stå längstfram med Johanna på en Ola-spelning i fem minuter i regn =D ännu mer wooohoo, hann dock inte se/höra om det blev någon Natalie låt men han spela Feelgood, och det kan jag lova att det gjorde jag. Hade en toppenkväll med ett stort gäng tjejer, Johanna, Mchelle, Nadja, Alexandra, Anna och Evelina! Träffa även en massa andra fast jag tror jag missa en hel del också fast jag spana som en toka ^^ Träffar sällan gamla vänner eftersom jag sällan tillbringar tid i min hemort längre ^^

Något som var lite trist dock var att mitt kamerabatteri dog, men tänkte lägga upp en bild från förra året =) Ska tillbaka till sSssssöööping idag för mer fest men idag med Helen och hennes pojkvän.


Det här en bild på No Tomorrow som spela förra året, och som skall även spela iår =) Idagfaktiskt, och det är bandet Waredge som är deras publik.
2010-05-29 @ 10:44:14 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hur många ben har abborren?

Snart påväg till Köping för att se och leka lite med vänner i väntan på Helen =D
Ska verkligen bli en kul fredag idag =D

Saknar någon att smsbomba =(
2010-05-28 @ 14:37:50 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vad är det som är kort och slagkraftigt?

Här kommer lite bilder från denna dag =)


Så här cooola ser tre girls ut på matten när bowlingkväll planeras =DJa simone är nog coolast av dem ^^

Sen blev det KG party på skolan där alla elever som vill får uppträda och här är tre ur min klass, eller snarare årskurs =)Sen spelade duktiga Linn två låtar hon själv skrivit, är inte lite avundsjuk på den rösten =D

Goddag Herr Dromedar hade sin sista spelning idag, mysigt och helt okej.Sen fick min mentor Tommy ta ett lite hejdå tal till hela skolan för att sedan sjunga en lite sång till två andra lärares komp. Mysig.2010-05-27 @ 21:35:43 Permalink Photos Kommentarer (1) Trackbacks ()


Vad sitter i ena hörnet men kan åka jorden runt?

Visst är det jobbigt att vara singel =O Massa nackdelar med det ^^ Nej men jag är en väldigt pillig person av m ig, jag älskar att ha något att pilla på. När man har en pojkvän då är det bara att sätta sig när och börja pilla. Massera en hand, fixa med håret, klia i skägget kittla osv =) men nu är det mina stackars vänner som utsetts för sånt.

Har man en pojkvän, då är delad sorg hälften sorg, delad glädje dubbel glädje. Kan juh inte heller snora ner mina kompisar? Vad skulle de tro om mig =O

Men var lugna alla människor, jag kommer att lugna ner mig (förhoppningsvis). Något jag inte kommer att börja med är att knullarunt! Men odlar ett nytt uttryck just nu: Kramarunt!
Jo för man vänjer sig vid sin partners närhet och gör den till "den enda" som fungerar, så nu när jag ska krama andra jämför jag dem atomatiskt med micke och konstaterar att så gjorde inte han. Därför måste jag kramarunt för att glömma bort det tänket, komma ihåg är en sak att vara besatt är en annan. Och just nu är jag besatt! Så måste komma över till fasen: komma ihåg.


2010-05-27 @ 21:15:59 Permalink Photos Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hur vet man om det är en blondin som tillverkat flaskan?

Var ute och gick med min pappa en sväng igår, jättemysigt. Jag kan inte vara inne och still och han ville också ut. Upptäckte i samma veva att jag inte rört min kamera sen i lördags "/ det tkr jag säger väldigt mkt. Mkt vad tänker jag inte berätta.

En annan mysig sak är att jag och mamma har bestämmt att vi ska gå på Sex and the City 2 tillsammans =D

En tredje sak är ett tidigare inlägg där jag kanske överreagerade, men det är svårt att gå från 100 till 0 som min vän Moa sa. Jag kommer pendla i humöret ett tag, det är inte så att jag är så arg och ledsen hela tiden och på et sätt har jag rätt att bli arg över vissa saker. Men jag ska inte springa runt och beté mig som en kossa! Det är inte det jag vill, men det är ett kaos i mig just nu av längtan, saknad, ilska gråt och massa massa mer. Jag vill inte ens ha tillbaka micke längre, verkligen inte för vill inte göra illa mig själv eller honom mer. Men den här fasen är ganska oundviklig för mig, jag har mkt känslor och mkt tankar.

Bilden är kind off ett självporträtt jag gjorde igår. Härligt att rita... Allt för att slippa tänka på allt.
2010-05-27 @ 06:06:26 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


hur får man in en giraff i kylskåpet?

Ingen skola imorgon, skönt, lite men det blir plugg hemma. Dock kommer jag bli knäpp på att vara ensam. Borde dock springa lite =D ingen träningsvärk idag och det betyder: inte tillräckligt bra igår lina! Så bara på't igen och tvinga sig själv att fortsätta.

Designen skall snart fixas men just nu är det annat sm fixas för fullt =D
2010-05-25 @ 20:57:13 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ombyggnad

Bloggen håller på att ändra utseende just nu, var inte jättenöjd med hur den såg ut på andras datoer. Vet dock inte än om den kommer se ut som den gör nu heller. Bara att en förändring är på G.

Just längtar jag bara bort, blir fan knäpp på mitt huvud som inte kan samla alla tankar och kasta ut dem. Men det är väl oxå det som gör mig till den jag är och inte en glömsk gubbe. Jag kommer ihåg nästan allt. För sånt är viktigt, iaf för en del. Men nu dödar allt detta mig innifrån och jag orkar fan snart inte mer!
2010-05-25 @ 06:22:08 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Why ?

you makin' that mistake again, oh why
ooh, don't you understand
that everytime you do you make me cry


(Robyn - o baby)
2010-05-22 @ 16:09:40 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mysbilder från myskväll

Detta är en av mina tulpaner =D som jag har planterat, eller jag och jag

Örebro minsan =)


Två musikälskare tsm i en skivbutik, underbart rörigt ^^
2010-05-22 @ 14:10:20 Permalink Photos Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hahahampus

Måste ladda upp dessa bilder nu ! fler kommer imorgon när jag sitter vid min egna dator, men dessa är äger (A)

Hampus är lite kreativ och blåser upp sin madrass med en hårfön...


Men sen gick den sönder ^^ så det blev att blåsa upp resten och den snälla gästen Lina tar bara fram kameran och fotar ist för att hjälpa till hihi, och så ska vi upp vid sju imorgon (A)
men hampus fick iaf jordgubbar av mig =D
2010-05-21 @ 22:53:36 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skoltidningen!

Jag och en massa andra underbara tjejer håller skoltidningen Nju:z vid liv vilket är jättekul. Jag försöker att fixa med designen så mycket som programmet tillåter och vi alla skriver som galningar. Igår släppte vi vårt andra nummer. Tidningen hittas på denna länk:
http://webnews.textalk.com/view.php?id=8915

Här är vi alla skribenter =)
2010-05-21 @ 09:52:19 Permalink Photos Kommentarer (0) Trackbacks ()


Biiilder

Igår bjöd micke mig på glass efter att jag överraskade honom på tågstationen =D efter alla de månaderna vi var tsm så överraskade han mig många gånger så nu när vi inte är det kan jag juh göra det eller nått =)

Så vi gick ut i skogen med våra twisters och vem var det som myggen älskade då? Jo MIG! Såklart, för jag var den snyggaste singeln av oss två ;) hihi. Myggen var inte små heller och betten blev enorma på mig, så stora att jag har bild på dem...


Sen såg jag några liljekonvaljer =D Jag tycker att de är helt underbara, doftar gott, och mystiskt vackra med sina stora gröna blad och små vita blommor.En sak som är mindre kul var att mitt tåg, 7.21, var försenat till först 8.05 sen till 09.25 och tillsist inställt så jag kom lite sent vilket är något av det värsta jag vet! Tider är jätteviktigt, men å andra sidan kom jag till skolan och där fick jag veta att jag fick ett MVG i slutbetyg i Hi A =D
2010-05-21 @ 09:48:32 Permalink Photos Kommentarer (0) Trackbacks ()


Somna

Oh jag hade så mycket jag ville skriva om igår, istället somnade jag framför Sveriges fulaste hem och väcktes vid tio-tiden av mamma som tänkte ta fjärrkontrollen som jag hade somnat på. Efter det var jag alldeles för trött för att orka något mer än att hänga tvätt och gå och lägga mig i min egen säng.

Bilder kommer sen på hur min dag var =)
2010-05-21 @ 06:29:17 Permalink Photos Kommentarer (1) Trackbacks ()


Mysonsdag med Moa och FridaIgår kom den lilla sötnosen Frida från Strängnäs till Västerås för att mysa med mig och Moa, trodde vi iaf, plötsligt har Frida en kniv... Nej då =) Hon ska skära tomater till vår pastasalad.

Så har ser saladen ut som moa blandar.
Receptet är:
Pasta
Mozarella
Tomat
Olivolija
Chiliflingor, salt och peppar
Basilika
Torkad skinka

Verkligen jättegott

Efter maten tog vi vår första kopp te =D Det var ett jättegott te och Frida berätta om ett champangte som hon hade som skulle vara jättegott, måste testas

Sen blev det dags att baka kladdkakan som jag har sett fram emot jättelänge nu! Fast jag gjorde inte så mycket, jag tog disken medan Frida och Moa blanda ingrediensarna.

Efter en stund känner min näsa en bränd doft och det var i precis sista sekunden innan kakan skulle blivit förstörd men som sagt hade vi tur och den var jättegod, perfekt kladdig! Till det drack vi väääldigt söt smultrondricka =s ingen favorit för mig.2010-05-20 @ 08:54:00 Permalink Photos Kommentarer (1) Trackbacks ()


Brännboll

<mce:script type= ;" width="322" height="499" />Här är Natta på idrotten, en söt tjej det där. Dock var hon i motståndarlagaet, men det gör inget eftersom att det blev lika lika mellan lagen efter 3 matchomgångar.
Dock är mina lyror inte något att snacka om ^^  Ja jag är sämst på att fånga lyra, men jag erkänner det. Och inte kan jag stå långt bak heller då jag inte kan kasta bollen. Haha kul var det iaf och i sommar kommer jag att träna tokmkt på brännboll!

 

 

2010-05-19 @ 13:12:04 Permalink Photos Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tisdag + lite uppdateringar

Som jag skrev i förra inlägget gick inte provet speciellt bra för mig, MEN =D jag har fått två mvg i slutbetyg på klara kurser och det är Meko (Mediakommunication) och Expo A =D


Här kommer den söte moa jag har skrivit om, eftersom jag äntligen har min kamera igen =D tack vare denna flicka ja !

Just ja lite uppdatering hur det faktiskt ligger till på singelfronten:
Jag och Micke är inte tillsammans även om man kan tro det. Vi har en paus där vi känner efter om vi kan umgås med andra människor utan att känna oss tomma. Vi testar att strunta i varandra och väljer att vara själva, även om vi skulle kunna vara med varandra. Som imorse till exempel så åkte jag tåg och micke buss till skolan även om de går samma tid.

Men visst pussas vi och ser glada ut, det är för att vi är glada. Det funkar att inte ses jämt, vi saknar varandra mycket mer osv. Så vem vet jag kanske inte är singel så mycket längre till, men just nu är jag det och vi mår väldigt bra båda två.

Efter en lång skoldag åkte jag med micke till McD (där han skulle på intervju) för att äta, men eftersom vädret inte tillåter att äta inne så tog vi med oss maten ut till en fin plats. Så idag har jag bokstavligen ätit ute =D

Så här den knasen som jag åt med ut. Han bjöd till flertal valser i vårsolen och vet inte om vi klara av att fullföjla någon ^^ men övning ger färdighet =) Och gott var det med mat, även om min milkshake hade smält och min beach 2010 mage är borta...


2010-05-18 @ 22:29:39 Permalink Photos Kommentarer (1) Trackbacks ()


stargateeee

Micke slickar på mig ihopp om att jag ska vilja se på stargate ^^  bäst att ge med sig antar jag och ja jag är singel !!! fina bilder kommer senare =D
matteprovet gick förövrigt inte alls =( och jag fick vg på svenska =( *mvg-barn*
2010-05-18 @ 19:32:32 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mattekris


Så här känner nog inte bara jag och Emelie utan väldigt många andra, typ dom som jag hjälpte när de gått vilse påväg till Mälardalenshögskolas provlokal som ligger i samma byggnad som min skola ligger. Ängeln Lina går direkt fram till de förvirrade ungdomarna och gör samhället en stor tjänst, för ja jag vill hamna i himlen en dag ;)
2010-05-18 @ 08:14:44 Permalink Photos Kommentarer (0) Trackbacks ()


Matte...

nationella idag!

Håller tummarna för mig och för resten som skall ha detta !
2010-05-18 @ 06:37:25 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


knasdag ^

Glömde min kamera i skolan så jag känner mig trasig, viste inte vart jag skulle ta vägen när jag upptäckte på tåget att en viktigt sak saknades men då kom min räddare i nöden, den vackre, den söte, den snälle MOA !!! som för övrigt skulle vart med på bild om jag hade haft den här =(

Sedan köpte jag en mustasch idag i förebyggande syfte för alla män där ute ! tkr det är viktigt att stödja forskning för något som kan göra så mycket!! Till det köpte jag en ny bonaqua smak, det är faktiskt bra eftersom det är gjort på svenskt vatten =) Den hade smak av hallon och blåbär, matchade både mutaschen och min outfit =D

Gjorde min svenska redovisning med Sofia också, men vet inte alls hur det gick. Alla andra som har gjort den har fått sitt betyg men vi fick beskeddet att de måste tänka längre. Känns inte så bra alls faktiskt !

Nu blir det att studera lite ur matteboken då det är mattenationella i Matte B kursen, ska köpa något lätt att knappra på oxå. Vi ska skriva, som många andra, i fem timmar =O jag tycker att två timmars proven kan vara jobbigt.

En sista grej för detta inlägg är den tråkiga nyheten att det är säsongens sista Hollywoodfruar ikv =( jag kommer så sakna det!
2010-05-17 @ 17:58:20 Permalink Photos Kommentarer (0) Trackbacks ()


Livet är som...

... en vals på konsum
2010-05-17 @ 09:45:18 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Städningsmodellen ;)

Blev inget fotande med Linda, men lite nötande på skavsåren när vi vandra runt i den stora staden =) Istället fotade jag själv lite senare och här är en bild på dagens outfit:

Sen gick jag och hjälpte micke att handla, för ja vi kan umgås fortfarande vilket är underbart ! När jag kom hem dock drack jag o'boy så nu mår jag illa =( typ det enda dåliga idag, ja förutom matten ^^

2010-05-16 @ 21:42:12 Permalink Photos Kommentarer (2) Trackbacks ()


Seg söndag

Matte skall pluggas, och det är inte kul just nu. Det brukar vara rätt okej, med

idag är det tugnt. Men efter lunchen ska jag åå Linda ut och fota lite och fjanta runt för att jag sedan ska avsluta kvällen med att jobba lite.

Igår och iförrgår var jag och Sanne åå vandrade i timmar =D så underbart, mkt skratt och skvaller. Just löööv that =D Men det sätter sina spår, har tokars ot i fötterna nu ^^ fast eftersom det snart är sommar gör det inte så mkt, måste tänka på beach 2010 haha ;)


(har du inte sommarkläder idag hampus =(? )
2010-05-16 @ 14:45:43 Permalink Photos Kommentarer (1) Trackbacks ()


Västerås

=D=D=D är tokglad! Jag tycker det är viktigt att vara glad så därför är det extra kul när jag och min gamle godevän HAMPUS bestämde att vi skulle ses idag på en fika och vår dag fick det finaste vädret som går att tänka sig ! Så jag passa på att fota lite.
Titta vad vacker han är i solen =)
Sen träffade jag och Hampus Natta och Jesper. Så här glad blev Hampus!
Så här söta är Natta och Jesper tsm, lite akrobatik är aldrig fel (så länge jag slipper vara med)
Sen började det brinna i en papperskorg, så brandbilen kom och släckte och jag lekte papparattzzzzii
<mce:script type= ot; />
Sen ville hampus dö, vfr vet jag inte, men vissa gillar väl sånt =S nejdå han ville inte dö, han ville bara skrämma en liten LiNA som inte gillade att han satt på broräcket. Ja jag gillar att ha säkerhetslinor till allt!
och han lever fof och åkte tåg med mig hem och hela dagen var bara underbar =D
2010-05-15 @ 23:31:46 Permalink Photos Kommentarer (0) Trackbacks ()


Stockholm =D

Nu kommer en hel del bilder från min dag i stockholm =D
Jag på tåget, fick en helg vagn för mig själv för endast 154 kr =D väl spenderade pengar. Och eftersom jag inte hade brottom till någonting gjorde det inte något att jag fastande i en timme i Sundbyberg pga singalfel. Skönt eftersom jag inte hade sovit så mkt.

Min väg mot NK =D


Sen blev det en tur till Kungsträdgården där det var fullblom =D så vackert med rosa träd =)


Sen kära jag ner mig i denna fontän (alla tre bilderna är den), gillade allt med den =)

På väg över vattnet till skeppsholmen =)

Framme vid de första museeumen, arkitetur och moderna =D Vill inte vara en gnällig tant men arghh vad arg jag blir när folk fotar inne på museeumen! Det sitter skyltar överallt om att man inte får, men det är inte min sak att säga till om det...


Sen gick jag till Gustav Adolfs torg där dansmuseumet ligger där jag även åt en grekisk sallad. Visst är lamporna fina?

På väg till gamlastan fick jag lite musik spelad av denna man på en panflöjt, tkr det är jättefint med gatumusikanter=)

Sen började jag prata med denna man på väg tillbaka igen. Han kom från centerpartiet och var mkt bättre talare än han som kom till skolan. De hade en auktion på stan där en massa ungdomar sprang runt med gröna clownnäsor fast de var inte roliga sa han. Sen kom hans kompis som oxå ville prata och bli fotad och ville bli taggad på facebook utan namn ^o) hmm konstigt, roligt att prata med honom iaf =)

Och vid slutet av dagen blev vädret bättre faktiskt =)
2010-05-14 @ 19:39:45 Permalink Photos Kommentarer (0) Trackbacks ()


Idag !

Hade det underbart uppe hos Anna, kanske lite svettigt att gå upp för backen men det var det värt. När jag kom in kastade sig hunden över mig och hälsade sprang runt runt runt hälsade sprang fram och tillbaka några ggr och sen hälsade igen =D fast det var någon månad sen jag var där kom hon ihåg mig =D

Anna och jag drack te och prata på om allt verkligen underbart att komma ut lite. Fotade lite granna =D
Lilla snigel akta dig, akta dig akta dig
Lilla snigel akta dig, annars tar jag dig

Men idag åker jag till Stockholm för att komma bort från hemma och göra lite saker för mig själv, vilket jag tror är jättebra för mig. Ska verkligen bli kul, är jätte pirrig med tanke på mitt lokalsinne, men det brukar funka när jag verkligen måste. Får tänka "rakt fram och sen höger" vilket alltid fungerade när jag var i Wien för någon månad sen =D När jag vaknade imorse kände jag hur hjärtat dunkade i halsgrupen på ett kittlande sätt. Det kommer att bli museum, shopping och en hel del annat kan tänkas.

Något som borde kommas ihåg är att stockholm är inte en helt främmande stad för mig då jag faktiskt bott där ett antal ggr ^^
2010-05-14 @ 06:09:53 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Bakning =D

Idag blev en ganska lugn mysig hemma dag med både film, en middag som kunde klassa som en söndagsmiddag och sedan bakning för mig =D
Jag och min bror såg på Star Wars tre efter en mkt skön och behövd sovmogron. Det var den enda star wars filmen som jag aldrig hade sett tidgare, måste säga att den var riktigt bra! Alla frågetecken rätades ut och den var både rolig men otroligt spännande, för fast jag har sett 4,5 och 6 satt jag och höll i mig när någon av Obi-Won eller den lilla gröna saken som jag inte kommer ihåg namnet på ^^ höll på att dö. Verkligen en bra film fast det är mkt SiFi eller Fantasy i den.

Min bakning gick nog oxå bra, har dock inte vågat smaka på den än men har fixat lite bild bevis =D
Det blev en morotskaka, en stor favorit.
(inte för att skryta, men det här den perfekta platsen för min morotskaka)

Nu ska jag snart upp till Anna för att lämna lite grejer jag hade glömt att jag lånat, ja minnet är väldigt bra men kort.
2010-05-13 @ 18:13:08 Permalink Photos Kommentarer (2) Trackbacks ()


Förklaring

Att något tar slut är inte konstigt, varje dag något slut mjölken, rena kläder osv. Även orken tar slut, ibland innan man hinner skriva upp det på "shoppinglistan".


Jag ser lite på livet på det sättet och alltid gjort, redan som liten skrev jag upp att mamma inte fick glömma att handla pussar så att de inte skulle ta slut.

Jag är inte ledsen så att jag gråter mig ut och in, inte idag inte igår men jo förra veckan var jag så ledsen. Jag har aldrig känt sådan trygghet, sådan glädje, sådan smärta, sådan, ja ord saknas, som jag har gjort dessa 11 månader med Micke och jag ångrar verkligen inte en dag med honom! Men vi glömde att köpa ork, vi lånade av varandra i tron om den andre kom ihåg. I jakten på ork från den andre började vi långsamt kväva den andre vilket gjorde oss mer lätt retliga, och för mig som redan är väldigt lätt retlig blev bråken många och kom ofta. Vi har pratat med varandra, vi har försökt för kärlek och lycka saknade vi inte men det lilla extra som behövs i ett förhållande försvann alltmer och då blir det svårt. Något jag däremot är ledsen över är att jag inte vet hur framtiden ser ut, ledsen både på gott och ont. För framtiden är något magiskt, men jag kommer verkligen att sakna något, något väldigt vackert.

2010-05-13 @ 15:09:29 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fan

Det som skulle vart så underbart gick helt åt helvetet ! Allt på stan var stängd eftersom att jag bor i en håla. Sen tappade jag orken, hade verkligen längtat efter den här dagen pga många anledningar och nu fanns det ingenting kvar och nu finns det verkligen ingenting kvar. Är så singel igen och hjärtekrossad. 

Men vad ska man göra, fungerar det inte så gör det inte det...
2010-05-12 @ 23:57:54 Permalink Summer 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Shopping och sista fixet

Jag och min ska ut ikväll för att fira, han hämtar upp mig vid nio-tiden för att sedan gå . Allt sånt här gör mig väldigt "fixig", jag kanske inte är den snyggaste tjejen i klassen men jag älskar fortfarande att fixa till mig. Så... jag vaxade benen idag igen för att få den perfekta känslan.

Jag hann byta skärpet idag som jag köpte i veckan, det blev två linnen på H&M och sen köpte jag ett skärp och ett linne på Gina.
2010-05-12 @ 20:00:32 Permalink Photos Kommentarer (0) Trackbacks ()


En dag i skolan

Hade idrott idag så vi som inte kunde delta fick gå spåret och inte springa, jag som älskar att springa =( men men är man sjuk så är man. Hade som tur var med mig min kamera så jag tänkte lägga upp lite schmexiga bilder från dagen =D
Här är jag och micke på tåget till skolan =) 11 månader måste firas med en bild så klart =)
Det var jag Nadja, Michelle och Johanna som gick =)
Här har vi de två killarna i klassen som faktiskt sprang, det syns inte på bilden men bilden är faktiskt tagen i ett jättestor uppförbacke.
2010-05-12 @ 19:44:01 Permalink Photos Kommentarer (0) Trackbacks ()


11 månader =D

Idag har jag och min pojkvän varit tillsammas i nästan ett år, för vi firar nämligen 11 mnader idag. Detta gör vi med att äta smaskens pizza hos mig, sen får min man gå hem till sig medan jag schmexar till mig så får han komma tillbaka hit och hämta mig som en date =D vad som händer sen får vi överlåta i hans händer...
2010-05-12 @ 06:22:18 Permalink Photos Kommentarer (1) Trackbacks ()


Bättre än inget

Efter gårdagens och morgonens försök att vaxa bikinilinjen har jag nu upptäckt storta blålila märken, ja men visst är det väl bättre än att ha buske...eller? för det gör ondare!
2010-05-11 @ 22:32:13 Permalink Summer 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Huvudvärk

Usch, huvudvärk yttligare en dag, men igår så löste jag det med att gå ut och shoppa med tjejerna. Sofia köpte jordgubbar och jag shoppade loss på benvax-hylllan. Hade faktiskt aldrigt trott att det skulle göra så ont ! =O Bikinilinjen 2010 är på G men kommer nog ta ett tag. =)
Så här blev nagellacket på, =)
ska byta bältet från H&M imorgon, passade inte till klänginen som jag hade tänkt ha det till.
2010-05-11 @ 18:16:09 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bild bevis

Helt slut efter en mysig fika med Linda, skönt att komma ut och träffa någon efter tre dagars sjukdom
Blev morotskaka och kaktuste till mig
Linda tänker på smarta saker att säga till mig <3
2010-05-08 @ 17:12:29 Permalink Photos Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fiiika

Är fan tok sjuk idag =( så opepp jag blir tills jag och Linda bestämde att vi ska ut och ta en fika =D dagens höjdpunk i all sorg om att inte finnas...
2010-05-08 @ 13:32:41 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()