Bär något lila!


Idag skall man ha på sig något lila enligt ett FB evenamang, så jag slog på stort och drog på mig mina April 77 byxor som är lila och favoritsjalen som även den är lila. Hoppas ni oxå tar på er nått lila - allt detta för att visa ditt stöd för homosexuella :) Glöm inte att det är kärleken som är viktigast och inte vem man älskar... :)
2010-10-27 @ 09:16:02 Permalink Linas mind Kommentarer (0) Trackbacks ()


LiNA goes CRaZy over GooGLE SkethUp

2010-10-26 @ 19:54:01 Permalink Things I have done Kommentarer (0) Trackbacks ()


CK - ROSA MOLN !


Älskar verkligen denna knasiga låt! <3
2010-10-21 @ 21:52:57 Permalink Autumn 2010 Kommentarer (1) Trackbacks ()


Men Sverige för fan !

Den första artikeln i favorit tidningen är om hur minst 10 män med utländsk bakgrund har blivit skjutna i Malmö! Hur fan kan man! VEM HAR RÄTT ATT BESTÄMMA VEM SOM SKA OCH INTE SKA LEVA? Vem har rätten att säga att personer som inte är ariskt blonda och blåögda ska dö? VA? Händer detta verkligen i Sverige? Jag mår illa när jag tänker på att personen som gör detta äter med all säkerhet kebab, pizza, glass, läser, skriver, köper kläder gjorde i andra länder. Men det räknas väl inte som invandrare? ELLER !?! Utan immigration skulle världen stå stilla! Jag fattar inte hur man kan vilja ha blod på sina fingrar, någon annans död på sitt samvete för att man fått för sig att icke svenskt är fel? SLUTA LEK GUD! FÖR DET ÄR INGEN SOM KAN VARA DET!

Det står att den/de som skjuter har avsikten att döda. FYFAN säger jag! VIDRIGT!
2010-10-21 @ 21:34:37 Permalink Linas mind Kommentarer (0) Trackbacks ()


Konstigt dröm...

Väldigt konstigt, jag drömde att jag gick och tatuerade mig. En stor fjäril i svart och vitt och en giraff på magen ^o) mycket märkligt. Sen blev jag tillsammans med han som tatuerade mig, min kompis jenna flyttade från sin lägenhet med sin pojkvän och skaffa sig ett hus ist. Stort hus! Men det saknades en stabilgrund så huset svaja när man gick i det. och det var så konstigt för när man kom in i huset var det skräp och stök överallt och det är få människor som är så ordningsamma som Jenna är. Helt plötsligt i drömmen VÄLTER huset:O mamma bokar en tatueringstid för att fixa rn snyggare tatuering på mig... hmmm mycket underlig dröm
2010-10-21 @ 06:15:10 Permalink Autumn 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


dansaglädje

Jag har börjat dansa igen, eller ja det har jag inte slutat med, men inte på det här sättet. Jag dansar med hjärta och själ. Fast jag dansar inte på dansskola, än så länge bara i rummet. Men det har jag inte gjort på evigheter, tror det är det som ger mig ny energi - energi innifrån ett svart hål som nu börjar blifluffigt rosa igen. Vet att jag läker långsamt, dåligt imunförsvar. Men jag ser verkligen fram små rosa moln och dansen är toppenbra.

MEN inte att förglömma är alla vackra människor runt omkring mig. Visst kan låta klyschigt men det kommer verkligen innifrån. Allt från Jenna som finns nära till Roberts som sitter någonstans i Uganda och stöttar och pratar och delar glädje med mig till tillbaka i sverige till Moa Hampus - listan kan göra underbart lång. Så lång att jag får blänk i ögat. Undrar om alla förstår hur mycket personer runt en har betydelse. Även när man inte pratar så bara att de finns är något fantastiskt!
2010-10-20 @ 22:45:20 Permalink Linas mind Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fireworks - R. Kelly

Jag kom mig själv med att sitta och le med hela ansiktet när jag hörde denna låt. Fick den skickad till mig av Emanuel, en fantastisk människa, som tyckte jag borde lyssna på den. Och det gör jag minsann!
Fireworks - R. Kelly

Har så mycket dans i kroppen. Det vore inte helt fel att dansa dansa dansa tills energin är helt slut. Det är nog verkligen vad jag behöver just nu. Så ser fram emot en lördag med en massa roliga människor och bra musik ;) Ja Bella det är ett krav :D
2010-10-19 @ 13:03:44 Permalink Autumn 2010 Kommentarer (1) Trackbacks ()


Bra SJ - läst min dikt?

I min favorittidning Metro läste jag detta:
Detta är sinnessjukt, men nu lovar SJ efter 100 år i sverige att de kommit ihåg att det kommer att komma snö. Läs dagens Metro du oxå på Metro-PDF :)
2010-10-19 @ 09:27:52 Permalink Autumn 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Exposing myself

Jag ska berätta en sak, en sak som jag tror inte är så vanlig. Exposing myself ;) Som många av mina fina läsare vet så håller jag på och övningskör och det finns en miljon grejor att tänka på när man kör. Ändå så har jag en sak som jag känner att jag måste göra och vill göra men som man inte brukar göra… Jag vill vinka till alla andra bilförare. Varje gång någon kör om mig, eller som jag kör om eller som passerar mig i mötande körfält. Det är för mycket ilska i trafiken så jag vill sprida glädje, men jag undrar faktiskt själv vart alla dessa vinkningar kommer ifrån. Jag brukar inte gilla vinkningar när jag är ute och går eftersom jag tycker det är svårt att se vem den andra som vinkar. Men i bilen så känns allt som en gemenskap jämt emot alla andra bilar. Så när jag är ute och kör håller jag hårt i ratten för att inte vinka till andra…

 

2010-10-19 @ 09:11:54 Permalink Linas mind Kommentarer (1) Trackbacks ()


En Hungirg LiNA

Klockan är inte ens tio och jag dööör av hunger!
Så jag kollar på lite recept på nudelsoppa...

Detta hittade jag:

Laurent's nudelsoppa med kyckling
Ingredienser 2
2
st kycklingbröst
1 1 st vitlöksklyfta
1 1 msk sesamolja (rostad)
1 1 st liten finskuren chili eller 1 msk tabasco
2 2 st salladslökar i små ringar
1 1 pkt vetenudlar, tunna
1 1 l hönsbuljong
2 2 msk pressad lime/eventuellt fint skuret citrongräs
salt och peppar
hackad koriander ev

Denna är 4 portioner, så här tillagar man den:

Skär kyckling i små strimlor, marinera i sesamolja, pressad vitlök och chili ca 30 minuter. Stek hastigt i wok med salladslök, tillsätt blötlagda nudlar och buljong koka ihop i 10-15 minuter. Smaksätt med lime, salt och peppar och ev hackad koriander.

Fast jag är inte så förtjust i vitlök så måste hitta ett annat recept utan... och ICAkuriren gör mig inte besviken:


Kyckling-nudelsoppa

4 portioner

Tillagningstid: 20 min.

Ingredienser 2

Gör så här:

2010-10-18 @ 09:59:55 Permalink Autumn 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


EN MUS I MITT HUS !

I fredags när min fina Hampus var här och vi drack te i köket upptäcker Hampus plötsligt en mus som kilar över köks golvet. Jag blir livrädd - ickedjurmänniska som jag är - och Hampus sätter efter det. Dock får han inte tag på den och jag fick leva vidare vetandes att en mus kunde anfalla mig när som helst, jag berätta detta för pappa som satte ut en fälla för  att fånga det lilla djuret.Och idag när pappa prata i telefon sprang musen rakt in i fällan :O En liten mus, den var inte så farlig genom plasten. Så nu är mina föräldrar ute för att släppa ut den lilla krabaten långt från huset :) Slutet gott, allting gott :)
2010-10-17 @ 21:45:52 Permalink Photos Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kära SJ!

Jag är så glad att SJ finns,
alla dessa resor som jag minns.
Aldrig några problem där är
jag måste säga att jag är riktigt kär.
Att komma försent varannan dag,
det är väl inte konstigt att jag
har tider som måste passa,
så därför skriver jag nu denna vassa
sarkastiska lilla lyrik
om SJs fantastiska mystik
som gör att alla landets tåg
har en hållbarhetsgräns som är så låg
så att inte hjul av solid metall
inte klarar av ett litet fall.
En kollision i vårat grannland
får denna fredag helt att stanna
på grund av tågens underhållningsstandard.
En liten pojke med hunger svår
Får vänta på perrongen i en tid så lång som år.
Frusen, ensam, kall
För en nära vän han besöka skall.

Jag som pendlare är
känner aldrig av besvär
med denna statliga järnväg,
när inga ersättningsbussar övervägs.
Men nu tar jag mitt pick och pack
och vill ge er ett stort tack
för alla dessa resor som jag minns,
Jag är så glad att SJ finns.

Med Vänliga Hälsningar Hampus och LiNA
2010-10-17 @ 19:05:53 Permalink Linas mind Kommentarer (0) Trackbacks ()


Höstmörker

2010-10-17 @ 18:12:28 Permalink Autumn 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


BarndomsminnenTure Sventon, jag minns det som det var igår. Nu leder han "Halv åtta hos mig" och får mig att sitta klistrad framför TV varje måndag till torsdag malln halv åtta och åtta han den där Helge Skoog :D

Mamma du hade rätt, han hette visst Sventon och inte Tventon - även om mitt have vart mest rätt eftersom Sture Svensson inte kunde säga S. Mannen som älskade Temlor. Kommer ni ihåg honom? Han flög på en matta som aladin i något avsnitt.

Så nu har krampen i magen börjat släppa igen så att jag kan gå och lägga mig, det är nämligen ingen idé innan den har släppt för då sover jag bara dåligt resten av natten.
2010-10-14 @ 22:22:19 Permalink Autumn 2010 Kommentarer (3) Trackbacks ()


En bra hemma dag

Idag blev det tyvärr en hemma dag, men det kändes som ett klokt beslut då jag nu har nyladdade batterier och landat lite i allt. Ändringar har gjorts på bloggen till gammal design som jag har saknat, den senaste var för mkt svart för mig. Lattebrunt är mer min grej - som mina tapeter :)

Imorogn blir det matte och design :) Kämpa kämpa säger jag bara. Och ett litet snack med rektorn om jag och han hinner med det. Skönt att gå på en liten skola iaf så att det går att prata med honom.

Är det inte konstigt hur folk beter sig? Jag älskar att studera och analysera människor, på TV som i verkligheten. Just nu är det många i min omgivning jag analyserar - behöver inte vara dåligt - och de är med i robbinsson. De gnäller, har de aldrig sett robinsson innan eller vad ^o)?

Pussar till mina fina vänner som förgyllt min dag med kul saker.<3 Mycket fint :)
Nu en snabb kall dusch, en värktablett och sen läggdags :)
2010-10-14 @ 21:57:08 Permalink Autumn 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hampie-pampie-strongberry

Imorgon kommer denna snyggingen på besök och sover här <3 Längtar omåttligt mkt :)

2010-10-14 @ 18:23:49 Permalink Autumn 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Horoskopet hade nog rätt

Läste mitt horoskop för denna dag i Metro (förövrigt min absoluta favorittidning, jag vet inte hur jag skulle klara mig utan den på morgonen :O - eller jo men de behöver vi inte diskutera) där det stod att min dag var vääääldigt fullpackad med saker som skulle göras. Vilket var vääääldigt sant! Hade Yoga sista lektionen och de tio sista minuterna som skulle ges till avslappnande andning låt jag som en okoktspagetti och räkna på om jag skulle hinna med tåget eller inte. Stackars Nadja fick springa med mig, men vi hann med tåget ;) Och snart ska jag skriva lite på min artikel till Nju:z som går i temat rosa denna månad.
Till detta spelas såklart Håkan Hellström ut ur mina högtalare :D
2010-10-13 @ 22:31:28 Permalink Autumn 2010 Kommentarer (1) Trackbacks ()


GLäDje RuS!!!

WOOHOOO! Håkan Hellströms nya skiva är min och signerad :O Min älskade mor gav den till mig <3 Så gissa vad mina högtalare spela just nu?
"Två steg från paradiset" så klart!
Än så länge av de två första låtarna får han bra betyg av mig, det är fortfarnade det soundet som jag vill ha hos honom men med nya texter och intressanta melodier. Lyckan är enorm !


2010-10-13 @ 17:03:20 Permalink Photos Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fler höstiga bilder från igår :D

2010-10-13 @ 10:37:48 Permalink Photos Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hösten skörd av bilder

2010-10-13 @ 09:52:16 Permalink Photos Kommentarer (0) Trackbacks ()


EN LåNG och HäNDeLSe RiK DaG

Idag blev det mycket gjort, framförallt för mina körkunskaper. Hade två körpass med pappa varav ena blev min första mörkerkörning och det gick toppen bra :D Det har även blivit en hel del teoriplugg, för nu minsan satsar jag stort ;)

Ett kul besked från rektorn om att vi på Nju:z (skoltidningen) ska få ett eget konto som gör att vi kan disponera pengarna själva och behöver inte hänga efter Pettersson varje gång vi vill nått. Det ser även ut som att vi kommer få en ny layout på skoltidningen :) Känner mig mycket stolt över våra nya rekreyter som vi fått :D

Sen hände en sak jag inte behöver skriva om.. men som var allt annat än bra.
Men efter en stund ute i fina naturen med min kamera mådde jag genast bättre :) Bilderna kanske hamnar på bloggen inom kort.

Här kommer även den utlovade bilden från The Studio som ännu inte är publicerad någonstans, har en till som inte ligger ute på bloggen än ;) men man ska spara på det goda eller nått sånt.

Just kidding ;)
2010-10-12 @ 22:11:22 Permalink Photos Kommentarer (0) Trackbacks ()


<<<>>>

Det här var inte så bra nej,
sista året i gymnasiet för mig och jag vill så mycket, jag vill allt men tiden räcker inte till orken skapar sig inte av sig själv och skyddmurarna mot allt rasar. Jag borde verkligen tänka över mitt liv, kommer detta att fungera? Kan jag göra allt?

Jag vet att det jag behöver just nu är en bra mentor och en person som stöttar, tyvärr räcker inte alltid omgivningen till. En mentors egeagemang som inte räcker, tid som inte finns och ord som inte får sägas. Nej livet är inte lätt alltid.
2010-10-12 @ 12:49:20 Permalink Linas mind Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mage mage rund och go?

Nej det är du ej
Rund med hård
Stor som en jordglob

Andra dagen i rad som ryggen och magen lever sitt eget liv. :( Men ska vara glad, idag är den bara som en uppblåst ballong, igår då fick jag mina rygg och magkramper när jag och Jenna var i v-ås. Tursamt nog hade jag en plåsterask i min väska och i den asken hade jag lagt värktabletter - min egna "första hjälpen låda" ;) Så efter mycket jämmer och knasiga positioner för att dra ut de krampande muskler lugna det ner sig. Om jag ska tänka positivt var det mer än en månad sen sist :)
2010-10-11 @ 18:59:02 Permalink Autumn 2010 Kommentarer (3) Trackbacks ()


Strikt och mycket - ja så ska det vara

Det är snart slut på år 2010 och jag har verkligen som mål att fixa körkortet innan detta år är slut, detta görs med träning så mycket mitt och pappas schema tillåter och teoriplugg tills jag snart kan bygga en egen bil. En Ferrari ENZO ska jag iaf bygga ;)
2010-10-11 @ 11:52:58 Permalink Autumn 2010 Kommentarer (1) Trackbacks ()


Idol hittar pojkbandmedlemmar

I svenska idol slog tre killar igenom med pojkbandet EMD, och i år känner jag att det finns mer pojkband-potensial även i denna omgång. Andreas Weise skulle verkligen passa i Westlife med sin snäll-look och varma röst. Själv älskar jag Westlife och alltid gjort så från min sida är det inget negativt, men jag tror inte Weise kan klara av mer gerner än pojkbandspop. Kommer Andreas Weise få en plats i Westlife eller kommer EMD kunna bli MADE?
- ja det är frågan alla går runt och tänker på ;)

Visst är Andreas en mix av de fyra killarna?

2010-10-11 @ 09:34:44 Permalink Autumn 2010 Kommentarer (2) Trackbacks ()


"Det här är min mooorgonrapport

Den kan vara lååång eller kort, stort eller smått... "
Sitter i skolan och värmer upp inför mitt stora PM om hur vida argumenten om olika huvudbonader ser ut i ett klassrum. Det ni ;) Det kan bli intressant minst 7 sidor intressant iaf ;) Det som skall göras idag är att läsa all fakta och material som jag har fått in.
2010-10-11 @ 08:46:33 Permalink Autumn 2010 Kommentarer (1) Trackbacks ()


"Spegel spegel på väggen där,

Säg mig som vackrast i landet är"

Var på "Modell för en dag" på The Studio i Västerås med Jenna idag och det var otroligt kul må jag säga :) Känslan av att någon satt och sminka en och fixa håret för att sedan fotas från topp till tå och sällskapet var helt underbart <3

Jag som tänkte att jag bara skulle köpa en bild kom tyvärr hem med tre :O Så jag tänker väl lägga upp dem på min kära blogg efter lite redigering ;)
Före:


Efter:

2010-10-10 @ 22:00:31 Permalink Autumn 2010 Kommentarer (3) Trackbacks ()


SMå FiX OcH TRiX

Idag blir det västerås med fina flickan Jenna <3 Vi ska bli stylade både hår och make up :D Sen ska vi bli fotade som om vi var fotomodeller :) Ska verkligen bli kul.

Ikväll blir det lite jobb och kanske lite plugg :)
2010-10-10 @ 09:03:58 Permalink Autumn 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


SMiLE - do it even if it is just for todayNu börjar kvällen bli sen och för att vara pigg och fräsch imorgon behövs en lång och lugn nattsämn så varför dra ut på det mycket mera. Det bästa jag vet då är att varva ner till en underbar låt och varför inte Faith med George Micheal :)?

 

Godnatt <3

2010-10-07 @ 21:45:56 Permalink Autumn 2010 Kommentarer (2) Trackbacks ()


En vild gissning

Sitter och tittar som säkert många många andra på Robinsson just nu. Jag drömmer mig tillbaka då Robinsson var en kultgrej som alla tittade på, på mitt födelsedagskalas som min mamma kallade Carolinsson där vi alla barn fick göra olika lekar och tävlingar. Det var på den tiden jag kunde tro att ett avskalat ägg faktiskt kunde vara ett koöga. En vild gissning är att inte många har haft en sån kul fest? En vild gissning är även det att de som såg på Robbinsson för 8 år sen tycker att de som sänds nu inte alls är lika häftiga och coola?
2010-10-07 @ 21:28:22 Permalink Autumn 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Att undersöka dåliga saker

Var hos gynokologen idag för att titta om han kunde hitta orsaken till mina kramper. Det positiva är att han inte hittade några som helst fel och att han tyckte att min mage var vältränad, det negativa är orsaken till kramperna fortfarande är okänd :( och att känslan att ligga i en sån där stol inte är så jättekul. Men känns bra att ha kollat upp det.
2010-10-06 @ 22:02:18 Permalink Autumn 2010 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Att drööömma sig bort

Inatt drömde jag nått väldigt fint på ett sätt. Det var en dröm som bygde på ett samtal jag hade igår med Cajsa och Victoria på tåget. Vi pratade om Håkan Hellström och om att han skulle signgera 3000 skivor och att han skulle göra ungefär 250 stycken om dagen. Detta samtal tog jag med mig i min dröm MEN i drömmen satt det en man bredvid mig som jag inte la märkte till så mycket. Efter en stund tittade han upp det var Håkan Hellström som blev helt kär i mig för att jag var så insiktsfull och omtänksam så han gick ifrån sin fru och barn för mig skull.

Dock visade det sig längre fram i min dröm att han var en kopia av Håkan Hellström och jag blev förkrossad men sen kom den riktigta Håkan Hellström och han ville ha mig ^^:D Skönt med lite fina drömmar för en gång skull :D
2010-10-06 @ 18:37:27 Permalink Autumn 2010 Kommentarer (1) Trackbacks ()


Att tänka är stort, att tänka fritt är större

Bara för att jag hade stort snyggt myslockigthår för två år sen som jag var tvungen att klippa av :(
Imorgon blir det att studera matte, idrott och så lite vetenskap. Vetenskapen är verkligen tung. Men det ska gå minsann ! Bara att bita ihopg *tugg* och svälja hårt *klunk* och se glad ut *pling*. För livet är inte enkelt och det bara är så. Och vill jag studera på högskolenivå sen kommer detta att bli min vardag ! Jadå, så kan det bli.

Men nu ska jag nog försöka sova lite, för det ska bli mer saker som ska hända imorgon än skola. Det ska bli doktorbesök och om jag hinner: Nju:zmöte! Och teoriplugg ! Får ej glömmas bort nej nej nej :)
2010-10-05 @ 21:17:26 Permalink Autumn 2010 Kommentarer (1) Trackbacks ()


Stadigt värre

Idag gjorde jag halkan :D Det var verkligen hur kul som helst :D för alla som inte gjort den än: Det är inget att vara orolig för!

Jag hamna i en bil med en tjej som heter Malin och vi två väldigt nervösa över att göra bort oss eller att krasha. Först av alla att testa att halka blev såklart jag. Men hallå, alla måste juh göra samma övning så varför vara orolig. Så ut på banan körde jag och fick sladd och vi skrek lite men sen var det över och vi skratta oss igenom alla övningar, för så kul var det. Om det inte hade kostat så mkt hade jag gärna gjort det igen för att det var så kul :D

Känslan av att man snurrar runt var faktiskt värre i en gokart ;)

Nu är det bara teori och finslip kvar sen har jag nog mitt körkort klart :D
2010-10-05 @ 18:41:33 Permalink Autumn 2010 Kommentarer (2) Trackbacks ()


VäRLDeNSBäSTa BRoR !

Ni kan själva se händelseförloppet - typ. Först jätteglad (och inte allste för att jag trodde ett stort löv var en fågel och blev jätterädd), sen lite försiktigt i början av backen för att gasa på och ramla :D snälla systern LiNA vart tvungen att ta en bild innan hon hjälpte sin bror upp såklart :D
2010-10-04 @ 21:58:21 Permalink Photos Kommentarer (1) Trackbacks ()


Krama miiiig

Kramsjuk? Litegranna, men mest trött faktiskt. Ska snart gå och lägga mig, ska bara se på parlamentet först. Haft en mysig hemma dag med familjen <3 eller var egentligen inte alls hemma hela dagen ^^ vi var ute i skogen där min bror körde lite mountainbike och jag och pappa lekte paparazzi :) bilder kommer snart när jag orkar. Vi skulle ha bakat kanelbullar men det blev aldrig så :O Och imorgon är det kanelbullensdag! Mums :)


Borde kanske kolla synen? Har lyckats lämna in engelska B arbeterna i tid men i fel ämnesmapp så fick bus (y) hade läst x som n :(


Bellas bild :)<3
2010-10-03 @ 20:24:30 Permalink Autumn 2010 Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ett hjärtligt födelsedags GratiiS

2010-10-02 @ 15:49:29 Permalink Autumn 2010 Kommentarer (1) Trackbacks ()


Längtar?

Jag vet inte om jag längtar eller inte, hur trött och sliten man ibland känner sig på KG så är det faktiskt en fantasikst fin skola fylld med så många fina människor som jag efter trean kommer att sakna :( <3
2010-10-01 @ 22:17:36 Permalink Autumn 2010 Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ett bra avslut på dagen!

En lång och ansträngade dag blev en morogn som började med 3h matte och ett besked om att mitt försök att läsa upp mitt vg till mvg i matte b misslyckades. Detta blev då ingen toppen start och då äta mat som smaka mcd när den maten är som värst utan att ens vara mcd gjorde inte dagen bättre. Men sen kom jag in i ateljen och andades in den kreativa luften och kände mig hel igen.

Efter ett bra och effektivt arbete från min grupp och mig själv blev dagen en timme kortare än vad som var planerat så jag hann med tre tåget. Detta gjorde att jag kom hem tidigare till JennaPenna för att hjälpa till med städning och bakning. Jenna tvingar mig till inget! Jag vill hjälpa till för att det är mys :) Och imorogn blir det till att fira denna lilla flicka som äntligen blir 18 :)

Väl hemma har jag fått ett brev, det handla om min sign-up för att donera min organ om jag dör. Eftersom jag är väldigt emot rökning - läs inte rökare - ville jag inte donera mina lugnor till folk som röker eftersom jag anser att de gör sitt val varje gång de drar ett bloss. Men tydligen får man inte ha såna krav, antar att det handlar om etik. Jag kan inte bestämma vem som förtjärnar att leva eller inte. Så nu måste jag tänka om. Jag vill inte låta bli att donera organ för att en rökare kanske får mina lungor, men det känns ändå fel att någon får mina lugnor som aldrig frivilligt fått i sig rök. Förstår ni hur jag tänker?

MEN NU till den glada glada nyheten :D Den som gjorde min dag :D
Jag fick MVG+ på min natursammanfattning med kommentaren "Väldigt utförligt och informativt, texten innehåller kunskap både på detaljerad nivå och ur helhetsperspektiv. Slutsatsen blir därmed enkel att formulera, och träffar mitt i prick." :D
Nu känns livet mkt bättre.

Godnatt // pluggis LiNA
2010-10-01 @ 22:09:02 Permalink Autumn 2010 Kommentarer (2) Trackbacks ()